Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slider Widget
#1
Why don't the sliders have a spot for a background image? Unless I am missing something I currently have to layer a static image and a slider.
|Z-Wave|Sonos|Tivo|Hue|Plex|Roku|MyMovies|Echo|
Nest|Harmony|Neeo|LG TV|Smarthings|
Reply
#2
Just historical fact I guess. In some cases the background it fits into may be part of a larger image I guess, so it allows for a lot of placement flexibility to have the background separate perhaps. But mainly it's, just because it has never had one.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Video Widget znelbok 67 38,301 04-12-2017, 04:08 PM
Last Post: Dean Roddey
  An idea for a new widget Dean Roddey 5 4,223 03-13-2017, 02:47 PM
Last Post: potts.mike
  Web browser widget Trioxide 7 5,380 02-25-2017, 06:30 AM
Last Post: Trioxide
  Use single On/Off/Slider to control group jkmonroe 3 3,112 08-06-2016, 09:28 AM
Last Post: pinballmark
  Field Incr/Decr Button Widget khill 15 7,695 05-17-2015, 01:04 PM
Last Post: dlmorgan999
  Overlay in an Overlay triggered by Widget Deane Johnson 4 3,728 11-09-2014, 10:29 AM
Last Post: Deane Johnson
  new widget, scheduled event modifier willplaice 2 2,178 01-14-2013, 01:33 PM
Last Post: willplaice
  Web Widget Usage SamVimes2 11 4,895 09-20-2012, 04:23 AM
Last Post: kfly
  Automatically refresh web image widget in RIVA? standon 8 4,461 02-26-2012, 08:45 AM
Last Post: kfly
  Web widget stuff worked in trial mode but... AnthonyZ 2 2,504 06-15-2011, 05:37 PM
Last Post: AnthonyZ

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)