Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slider Widget
#1
Why don't the sliders have a spot for a background image? Unless I am missing something I currently have to layer a static image and a slider.
|Z-Wave|Sonos|Tivo|Hue|Plex|Roku|MyMovies|Echo|
Nest|Harmony|Neeo|LG TV|Smarthings|
Reply
#2
Just historical fact I guess. In some cases the background it fits into may be part of a larger image I guess, so it allows for a lot of placement flexibility to have the background separate perhaps. But mainly it's, just because it has never had one.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Video Widget znelbok 67 38,680 04-12-2017, 04:08 PM
Last Post: Dean Roddey
  An idea for a new widget Dean Roddey 5 4,286 03-13-2017, 02:47 PM
Last Post: potts.mike
  Web browser widget Trioxide 7 5,422 02-25-2017, 06:30 AM
Last Post: Trioxide
  Use single On/Off/Slider to control group jkmonroe 3 3,145 08-06-2016, 09:28 AM
Last Post: pinballmark
  Field Incr/Decr Button Widget khill 15 7,790 05-17-2015, 01:04 PM
Last Post: dlmorgan999
  Overlay in an Overlay triggered by Widget Deane Johnson 4 3,780 11-09-2014, 10:29 AM
Last Post: Deane Johnson
  new widget, scheduled event modifier willplaice 2 2,213 01-14-2013, 01:33 PM
Last Post: willplaice
  Web Widget Usage SamVimes2 11 4,956 09-20-2012, 04:23 AM
Last Post: kfly
  Automatically refresh web image widget in RIVA? standon 8 4,499 02-26-2012, 08:45 AM
Last Post: kfly
  Web widget stuff worked in trial mode but... AnthonyZ 2 2,529 06-15-2011, 05:37 PM
Last Post: AnthonyZ

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)