Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How do i find out what this error means?
#1
I was adding my Dirac buttons to an old template and all i get is a black screen now. I cleared the logs and opened the template again and this is the log error.
[Image: log%20error_zpsesy0o4dy.jpg]

How do I find where it is so it can be corrected?
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#2
It's pretty much guaranteed to be in the new buttons you added. Remove them temporarily and see if it works again. If so, then clearly that's the issue and we can look at whatever commands you have the new buttons doing.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Variable Action "Find" command or alternate Shaky 3 246 11-02-2021, 08:19 PM
Last Post: Shaky
  Help with Log File Error karenlee 4 303 10-28-2021, 08:17 AM
Last Post: Dean Roddey
  Template scaling error NishanF 1 718 11-10-2020, 03:21 PM
Last Post: NishanF
  Error Running Installer to Enable SSL gReatAutomation 2 854 10-26-2020, 07:41 AM
Last Post: gReatAutomation
  Error trying to edit scheduled events George M 15 2,054 09-27-2020, 09:27 AM
Last Post: George M
  Web Camera: libvlc.dll error simplextech 15 5,068 07-23-2020, 05:22 AM
Last Post: batwater
  REpeating error after reboot znelbok 3 997 07-18-2020, 06:11 PM
Last Post: Dean Roddey
  I updated to the latest beta version of CQC, and now getting libvlc.dll error? ghurty 2 1,019 04-29-2020, 07:06 AM
Last Post: ghurty
  Client side error dialog popping up xlurkr 3 1,435 01-04-2020, 04:01 PM
Last Post: xlurkr
  Log Error George M 1 995 12-11-2019, 01:01 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)