Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Variable Find action?
#1
I have a need to split a space-separated string (really the time output from GetSchEvtInfo, so I can take the hour and minute values, concatenate them with a colon, and display the results in a text widget). I was going to use Split, along with Find, but I'm not seeing Find in the command list. Am I missing something?
Reply
#2
You can use GetNthToken for that sort of thing.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Got it - thanks. FYI it looks like GetNthToken is missing from the 4.7 action guide.
Reply
#4
Strike that - I was looking in Variables instead of System. Sorry about that!
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Variable Action "Find" command or alternate Shaky 3 246 11-02-2021, 08:19 PM
Last Post: Shaky
  ExecApp Action Failing Shaky 2 198 11-02-2021, 08:17 PM
Last Post: Shaky
  6.0.0 Interface Viewer - Action Trace Mark Stega 1 451 03-09-2021, 06:39 PM
Last Post: Dean Roddey
  Escaping Character in Action Parameters gReatAutomation 0 498 09-02-2020, 05:51 AM
Last Post: gReatAutomation
  Dynamically Build Call to Variable? gReatAutomation 8 1,821 05-08-2020, 01:22 PM
Last Post: gReatAutomation
  Action wait and exit if variable changes simplextech 8 2,535 02-01-2020, 12:35 PM
Last Post: simplextech
  [FEATURE] Event Run Action simplextech 4 2,087 01-09-2020, 02:04 PM
Last Post: simplextech
  Scheduled Events - Cannot find the specified path gReatAutomation 4 1,352 08-16-2019, 12:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Time formatting RunTime Time Variable? gReatAutomation 5 1,844 08-14-2019, 05:23 AM
Last Post: gReatAutomation
  GVar... Variable GVar... Already Exists gReatAutomation 3 1,235 08-13-2019, 01:15 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)