Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CQC Webserver config
#1
Sorry, this may be more of a windows question, but how do I change the CQC webserver listening port(s)?

Can the FQDN and localhost run on completely separate ports?

Thanks!
Reply
#2
Just run the installer again, choose 'fully custom' mode, and page through till you get to the web server page and change it there.

On the other thing, the web server can only listen on one port at time. But of course you can run the web server on multiple machines if you want.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Thanks Dean, worked as charm.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dune driver wait for config error ellisr63 44 13,281 11-28-2019, 06:35 PM
Last Post: ellisr63
  System Config tom 35 15,408 01-12-2018, 09:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  Auto Gen / Room config potts.mike 3 3,505 12-28-2016, 06:51 PM
Last Post: Dean Roddey
  Philips Hue group config pinballmark 8 4,517 07-27-2015, 05:19 PM
Last Post: jkmonroe
  New WHS Installation - cannot install WebServer on Port 80 sic0048 6 3,789 09-28-2009, 06:34 AM
Last Post: sic0048
  Elk Driver config client Ron Haley 4 2,079 12-25-2008, 08:05 PM
Last Post: Ron Haley
  Does CQC Webserver support external script references? SamVimes2 2 2,010 10-10-2007, 04:41 PM
Last Post: SamVimes2
  Repo config best practices rm1759 4 1,903 04-20-2007, 11:57 AM
Last Post: Dean Roddey
  Would like some idea to Config my CQC System ismewor 11 3,965 03-31-2007, 12:06 AM
Last Post: ismewor
  Help needed: Changing a driver's config info dman000000 4 2,166 02-02-2007, 02:04 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)