Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem Running UPB through GC-100
#1
I am using the CQC UPB driver and running the connection through a serial port connected to the GC-100. I can control the lighting correctly with this setup, but it is not picking up any of the reported changes either by scheduled actions or manual changes at the switch. If I connect the same equipment to a serial port of a PC everything works as expected.

Anyone seen this issue?
Reply
#2
That's pretty strange. Is this a full 9 wire serial cable?

Just as a sanity check, could you use a serial terminal and see if it's spitting the reports out the serial port, i.e. is the problem that they aren't getting through the serial port, or that they are but aren't something getting seen by CQC.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,156 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  DSB05 Problem wusupwchu 31 15,522 05-25-2017, 07:25 PM
Last Post: Dean Roddey
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,485 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 6,431 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  strange problem ellisr63 31 8,978 05-03-2013, 05:06 PM
Last Post: ellisr63
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,655 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Connecting to Master Server running in VM mheinrich 7 3,531 08-14-2011, 02:54 PM
Last Post: mheinrich
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 4,754 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 3,664 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 1,961 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)