Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not a Valid Zone Number for Blaster
#21
OK, I'll add that change to the 4.4.1 update.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#22
OK, the 4.4.1 version is now officially out and includes this fix.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Week Number RTV znelbok 1 171 10-22-2019, 06:58 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sonos Zone Player - Win10 zra 9 669 09-26-2019, 10:00 AM
Last Post: zra
  Using Harmony Hub as IR blaster tom 8 1,733 01-01-2019, 06:30 PM
Last Post: Dean Roddey
  Generate Random Number in a Trigger batwater 1 981 12-10-2017, 12:43 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sonos Zone Player V2? karenlee 36 12,802 03-26-2017, 09:38 AM
Last Post: Dean Roddey
  Possible to suspend an ELK zone via a command? ghurty 4 2,193 03-24-2017, 04:59 AM
Last Post: wuench
  Is there a way to bypass a Elk M1 zone via InvokeCMD? ghurty 1 1,375 02-16-2017, 10:08 AM
Last Post: Dean Roddey
  Zone list in ELKv2 driver George M 7 3,972 01-02-2017, 11:19 AM
Last Post: Dean Roddey
  A question of the Monoprice Multi-zone 6 and CQC integration ghurty 8 3,162 07-04-2016, 06:50 PM
Last Post: zra
  ELK Not Ready Zone zra 1 1,172 10-29-2015, 05:03 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)