Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lighting switch
#1
I am trying to do a basic light switch... on/off. It appears that I must do a if then else but I don't know how to do that anymore. Can someone please give me a visual smapshot of the screen showing what goes where?

tia,
Ron
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#2
Generally a check box widget will be used and it will handle that for you. You get one action invoked if the light is currently off and one if it's on, so you can just write the opposite value to the light in each one.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
The switches you made worked... But you had one for off and another for on.
I made new ones and they only display status.
[Image: 91dee5ec-c402-4179-b443-335c44c748a3_zps104468d1.jpg]

What am I doing wrong?
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#4
Got it... I had them backwards!
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#5
The ones on the auto-generated stuff indeed are two separate buttons, so that it didn't have to assume readability of the field.

Watch the tutorial video on Checkboxes and it will show you how to set up such things.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#6
Man, talk about having to relearn how to walk! I guess that is what happens when you don't have to program your system for a while. All that knowledge disappeared.
Brian - a long time user that rarely messes with the system now
Other systems used:
SageTV w/ cablecard tuner & multiple extenders for viewing
BlueIris and IP cameras for CCTV
Incredible PBX for home phone
Reply
#7
sic0048 Wrote:Man, talk about having to relearn how to walk! I guess that is what happens when you don't have to program your system for a while. All that knowledge disappeared.
Yeah it's been at least 3 years since I did anything in CQC... I didn't even have it installed until recently... And so much has changed since I used it last. I still have a lot of my old template packs but they are useless with CQC now since they were on the old CQC.
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sunsetter Awning with RGBW Lighting and CQC kfly 2 248 07-29-2021, 12:55 PM
Last Post: Dean Roddey
  RadioRA2 vs CQC for Lighting Scenes gReatAutomation 1 580 07-10-2020, 12:16 PM
Last Post: Dean Roddey
  Outdoor Landscape Lighting and CQC gReatAutomation 18 5,423 06-01-2020, 07:22 PM
Last Post: rhosch
  Hue Lighting Control jokermac 17 5,333 03-28-2020, 06:18 AM
Last Post: jokermac
  GE Heavy Duty 40 Amp Outdoor Switch (14285) / Misting System gReatAutomation 0 888 06-11-2019, 04:44 PM
Last Post: gReatAutomation
  GE Z-Wave Outdoor Switch / Garage Door / Alarm gReatAutomation 0 939 06-11-2019, 03:53 PM
Last Post: gReatAutomation
  global actions and lighting groups jkmonroe 11 6,676 06-02-2017, 08:27 PM
Last Post: Dean Roddey
  ISY Driver not picking up switch Sendero 4 2,868 01-30-2016, 09:45 PM
Last Post: Sendero
  [NEW] Lighting Control Poll Squintz 33 17,038 01-19-2014, 02:31 AM
Last Post: karenlee
  Z-Wave Switch Question jbh5000 5 2,986 06-14-2013, 10:56 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)