Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strange problem
#31
It might be overscan on the projector/card. Are you seeing the entire windows desktop?

I know my Epson/ATI card combo cuts off some pixels at the bottom, but it is adjustable. Not all graphics cards allow you to adjust it, but if you can you should see options in the driver/graphics card software. I certainly don't see that much of the screen lost. But something to check...
Wuench
My Home Theater/Automation Website

[THREAD=5957]BlueGlass CQC Config[/THREAD]
[THREAD=10624]Wuench's CQC Drivers[/THREAD]
Reply
#32
I did a clean install of Windows 7 and it works fine now. :-)
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,601 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  Strange behavior after replacing my router George M 6 1,743 05-21-2019, 05:18 PM
Last Post: George M
  DSB05 Problem wusupwchu 31 17,431 05-25-2017, 07:25 PM
Last Post: Dean Roddey
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,771 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 7,405 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,457 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,870 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 5,309 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 4,092 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 2,243 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)