Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
strange problem
#1
I just made a new template 1900x1280 and when I go to view it using the CQC viewer it only shows about 2/3 of the image. I even went into the CQC editor and it shows the correct size. I checked my desktop and it is also 1900x1280. Not sure where to look next... Any ideas?

tia,
Ron
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#2
When yous ay it only shows 2/3s, what's in the rest of the area?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Dean Roddey Wrote:When yous ay it only shows 2/3s, what's in the rest of the area?
It appears to be zoomed in... That is why I only see 2/3s of the template.
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#4
That's not very likely. The IV doesn't do any scaling at all. Are you sure the template is actually the size you think it is? Were you by any chance accessing it one way via an RDP session and another way directly?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#5
Here is a screenshot...
[Image: 1080p_zpsc5e52c79.png]

Here is the template pack...
http://www.mediafire.com/?rjl8dol6jux94fp
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#6
Well, for one, you need to be looking at it "full screen" if your template resolution matches your screen resolution. Otherwise it won't fit.

View - Full Screen
Brian - a long time user that rarely messes with the system now
Other systems used:
SageTV w/ cablecard tuner & multiple extenders for viewing
BlueIris and IP cameras for CCTV
Incredible PBX for home phone
Reply
#7
sic0048 Wrote:Well, for one, you need to be looking at it "full screen" if your template resolution matches your screen resolution. Otherwise it won't fit.

View - Full Screen
Here it is at full screen...
[Image: 1090pfs_zpse6e6d2b0.png]

Anyone want to try the template and see if they can get full screen? No variables or anything on it... Just the Denon driver.

tia,
Ron
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#8
You've got to be doing something wrong. There's no way the viewer and designer would show the thing in different sizes. It just won't happen.

If you go into the designer and right click on the template background and do Set Size, what does it show as the current size of the template?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#9
Here ya go...

[Image: 1080psetsize_zps7622f084.png]
tia, Ron

My HT equipment I want to control by CQC (some day hopefully)
Yamaha CX-A5100, Dune HD pro 4k, Dune HD Pro 4k plus, ISY 994i, LG 86" 4k FP, and a projector in the future
Reply
#10
But it's clipped there just ht same, accounting for scroll bars. So the screen resolution on that screen clearly isn't 1900x1080, or you'd be seeing almost all of it there in the designer.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,156 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  Strange behavior after replacing my router George M 6 1,309 05-21-2019, 05:18 PM
Last Post: George M
  DSB05 Problem wusupwchu 31 15,522 05-25-2017, 07:25 PM
Last Post: Dean Roddey
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,485 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 6,431 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,215 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,655 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 4,754 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 3,664 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 1,961 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)