Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Network Attached Audio Playback Options
#11
Ben - Which software driver are you using on the CQC side? You should use the beta by Johnathan Bradshaw and John Kish. The current version is 3.64 (updated) and is posted in the beta area of the board.

Go here: http://www.charmedquark.com/vb_forum/sho...ostcount=1

On the Pandora and XM/Sirius thing, I only use Squeezeslave on my individual machines and all works fine in those zones.
Thanks,
Dave Bruner
Cool
Reply
#12
DaveB Wrote:Ben - Which software driver are you using on the CQC side? You should use the beta by Johnathan Bradshaw and John Kish. The current version is 3.63 and is posted in the beta area of the board.

Go here: http://www.charmedquark.com/vb_forum/sho...ostcount=1

On the Pandora and XM/Sirius thing, I only use Squeezeslave on my individual machines and all works fine in those zones.

There is now a 3.64 posted that has a fix for a crash with certain streaming stations. That is the one you want.
Reply
#13
DaveB Wrote:Ben - Which software driver are you using on the CQC side? You should use the beta by Johnathan Bradshaw and John Kish. The current version is 3.64 (updated) and is posted in the beta area of the board.

Go here: http://www.charmedquark.com/vb_forum/sho...ostcount=1

On the Pandora and XM/Sirius thing, I only use Squeezeslave on my individual machines and all works fine in those zones.

Turns out it was my trying to get a free 30 day trial without having physical hardware that was the problem. Once I activated the internet service on my Sirius account it showed up on my Logitech Media Server (After I deleted and re-added the plugin that is.)

jkish Wrote:There is now a 3.64 posted that has a fix for a crash with certain streaming stations. That is the one you want.

That's the one I'm using, thanks! I also had to hack patch the streaming plugin for Sirius as there is a bug "Not authorized" in the stock version provided by Logitech that the hack fixes.

Thanks to both of you for your feedback!
-Ben
Reply
#14
I found this info on Pandora and Squeezeslave on the internet: (I can now stream Pandora to the Squeezeslaves)

Pandora doesn't work using the default hardware device/MAC address 00:00:00:00:00:01. You need to start squeezeslave using the -m00:04:20:00:00:01 command line option to set the MAC address to the slimdevices hardware range. The last three octets (00:00:01)

In this case I'm using a free Pandora account. Don't know how it will handle the "still listening" thing in this mode, haven't had it running long enough...

-Ben
Reply
#15
I had forgot that I did modify my MAC address of my players; Sorry. :roll:

My primary server works,, however, at times my other two machines do not work. I get the "you must register..." message. I did have success with SiriusXM. I use Squeezeslave on two machines and SqueezePlay on one machine.
Thanks,
Dave Bruner
Cool
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Thermostat options rhosch 17 4,100 05-27-2020, 12:58 PM
Last Post: Dean Roddey
  zWave, how I hate thee. need to redo network IVB 23 8,125 12-01-2018, 11:35 PM
Last Post: IVB
  Multiroom Audio Suggestions kblagron 4 4,275 08-17-2017, 03:21 PM
Last Post: znelbok
  Anyone doing TTS without lag in audio? IVB 5 3,685 05-15-2017, 12:22 PM
Last Post: Dean Roddey
  Pop Up box with options - possible??? George M 6 4,208 01-25-2017, 07:01 PM
Last Post: George M
  what touchscreen options if starting out today? capall 64 25,020 02-19-2016, 04:34 PM
Last Post: kblagron
  Serial Terminal options? IVB 21 9,576 01-24-2016, 10:43 AM
Last Post: Dean Roddey
  Marantz Network Audio Players cavalier240 7 4,854 11-10-2015, 07:15 PM
Last Post: jkmonroe
  Eventghost able to Ping device out of network EST 10 5,655 09-24-2015, 05:18 PM
Last Post: EST
  Some initial set up queries (accounts and network) brathnach 8 3,685 03-27-2015, 09:32 AM
Last Post: jkmonroe

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)