Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CommPort Purge Failed...Quatech ThinQ related?
#1
I'm just now putting my system back together, and I decided to use one of these nifty ThinQ comm port server things. So I've installed the drivers and all that, and for the datanab it works fine.

The Yamaha, however, I'm getting "CommPortErrors.PurgeFailed". That's not listed as a CommPortError type (I assume that's just a doc's failing).

What could be causing that? Is it because of this comm port IP server thing? It's going to bum me out if a decent number of my devices can't be used across this thing, no matter how cheap it was to buy.
Reply
#2
The only way to know probably is try it without it and see if works.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Meh. Helps if you plug in the correct device..... :oops:
Reply
#4
Wait, it's coming to me.... I have it! Did you plug in the correct device?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#5
You know, your exceptions would be WAY more useful if they said stuff like that.
Reply
#6
Unfortunately I would have no way of knowing that's what happened in the code. It's not necessarily the case that that error means it's no plugged in.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#7
I didn't say it was possible...I just said it'd be much more useful.

At one point I started adding to my exception log messages: "Check the cable. Do not even talk to me until you've checked the cable. If you blame my driver and it turns out it was the cable, I will alter my driver to exclude YOU specifically. You have been warned."
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Write Failed / ZWave gReatAutomation 22 6,688 03-20-2020, 12:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  DIDOrb_ThisFacility.cpp.563 Failed/Not Found simplextech 5 1,686 01-31-2020, 01:22 PM
Last Post: simplextech
  CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms simplextech 1 840 01-12-2020, 06:06 PM
Last Post: Dean Roddey
  CQC failed to restart after XP restart Mark Stega 15 4,864 12-26-2013, 12:55 PM
Last Post: jkmonroe
  Serial Port read failed, frame errors, can't purge....*sigh* beelzerob 3 2,600 04-23-2013, 10:44 AM
Last Post: Dean Roddey
  Operation Failed Tried to connect to 127.0.0.1:5000 potts.mike 3 1,789 06-23-2012, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey
  Token Expansion Failed standon 3 1,669 10-01-2010, 04:11 PM
Last Post: standon
  UPB Link Failed anogee 2 1,937 08-20-2009, 06:01 PM
Last Post: anogee
  Read failed on port beelzerob 2 1,806 04-12-2009, 06:15 PM
Last Post: beelzerob
  Failed update Rolecgroup 15 4,392 12-19-2008, 06:08 PM
Last Post: personalt

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)