Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
j river media center 13 work with cqc?
#1
I am currently using media center 12 with cqc but i would like to upgrade to 13. Has anyone tried this yet and exported the xml with no issues?

Thanks

Philip
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sonos media success simplextech 0 788 01-07-2020, 07:52 PM
Last Post: simplextech
  Multi media solutions. Ron Haley 14 8,651 12-06-2016, 12:27 PM
Last Post: Dean Roddey
  Leviton VRUSB owners: Does it work? IVB 30 10,828 07-13-2015, 09:25 AM
Last Post: jkmonroe
  Itune Media Repository jpsavaria 6 3,902 03-18-2015, 06:56 PM
Last Post: Dean Roddey
  Renderer field in Media Info (Auto-Gen) Andre 2 2,860 02-19-2015, 07:00 PM
Last Post: rtarver
  Roku as media player with CQC media control bryanb 11 7,430 01-11-2015, 05:17 PM
Last Post: Dean Roddey
  Logitech Squeeze Center Drive issues jmwhooper 11 6,475 10-06-2014, 01:56 AM
Last Post: jmwhooper
  Need help on choosing Media Repo & Renderer avtexan 0 1,744 09-25-2014, 06:16 PM
Last Post: avtexan
  Best current Hardware/Software Media Player brathnach 18 7,548 05-13-2012, 07:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sony DVP-CX777ES doesn't work Andre 10 5,162 02-05-2012, 01:30 PM
Last Post: Andre

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)