Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Is IntfViewer::LoadDefTemplate() still working?
#1
This used to work for me but now it does not - is anyone else having this problem?
Reply
#2
Is just doing nothing?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
yes - it is doing nothing.
Reply
#4
Are you logged into the IV as a CQC user that has a default template assigned?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#5
Wasn't there something about if you are an admin user it ignores this?
Wuench
My Home Theater/Automation Website

[THREAD=5957]BlueGlass CQC Config[/THREAD]
[THREAD=10624]Wuench's CQC Drivers[/THREAD]
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  MQTT Verify Configuration not working znelbok 4 465 03-17-2022, 01:07 PM
Last Post: Dean Roddey
  Trigger not Working after Move to new Server & V6.0.7 kblagron 4 481 03-02-2022, 05:35 AM
Last Post: sic0048
Wink Is there a way to get somfy shades working with cqc? ghurty 2 1,142 07-17-2020, 11:13 AM
Last Post: kfly
  What is a modern multizone audio amplifier working with CQC? ghurty 5 1,685 04-28-2020, 02:22 PM
Last Post: Bugman
  LoadDefTemplate() zra 1 732 02-26-2020, 01:23 PM
Last Post: Dean Roddey
  E-Mail stopped working ... but then fixed rbroders 0 1,016 10-31-2019, 01:03 PM
Last Post: rbroders
  What products would give the best experience working with CQC? ghurty 11 3,796 01-05-2019, 08:20 PM
Last Post: ghurty
  Android and WebRIVA - working? batwater 9 4,143 09-30-2018, 01:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  HTTP Get driver not working znelbok 10 5,405 08-28-2018, 10:10 AM
Last Post: Dean Roddey
  Alexa not working Ron Haley 4 2,833 07-24-2018, 03:47 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)