Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Errors when loading admin interface after upgrading to 2.2
#11
That may be it. But the installer is marked as requiring admin rights, so it should ask your permission when you try to run it.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#12
Well, I decided to just try and reinstall it on the one machine and it seems to be working fine. I don't know what the difference is, but obviously something wasn't quite right the first time.

Thanks for the help,
Acropolis
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Upgrading to 6.0.2 znelbok 1 620 12-11-2021, 08:04 AM
Last Post: Dean Roddey
  How to size Interface Viewer WebRIVA templates gReatAutomation 5 2,208 12-24-2019, 05:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  Upgrading to 5.x cost? Deane Johnson 1 1,724 12-11-2017, 11:05 AM
Last Post: Dean Roddey
  Interface Viewer Hardware MikeW 10 8,625 01-02-2017, 12:42 PM
Last Post: NightLight
  Template errors after upgrade to 4.8.3 avtexan 4 2,951 08-13-2016, 11:29 PM
Last Post: avtexan
  IV Admin Screens, or my latest stupidly complex idea IVB 0 1,904 07-26-2016, 05:56 PM
Last Post: IVB
  Why I hate upgrading znelbok 13 5,190 01-03-2016, 02:22 PM
Last Post: Dean Roddey
  Upgrading to 4.7.1 - License Key???? Deane Johnson 5 3,131 05-25-2015, 11:07 AM
Last Post: Dean Roddey
  Thermostat Interface - Gestures jokermac 8 5,353 08-05-2014, 09:40 AM
Last Post: dgage
  GC-100 not accepting changes through web interface Dean Roddey 6 4,349 07-16-2014, 10:40 AM
Last Post: standon

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)