Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old Version pushing CPU usage to 100%
#6
I'm not sure what the issue was. I tried installing 4.2.908 by itself (a clean install) and even that caused a 100% CPU issue.

The good news is that by looking through the old backups, I was able to find a later version (even though the backup itself as labeled an earlier version number). That got me up to 5.2.11 which installed as a "update" and I don't have any CPU issues.

So while I have no idea what was causing my issue, I've been able to get past it.
Brian - a long time user that rarely messes with the system now
Other systems used:
SageTV w/ cablecard tuner & multiple extenders for viewing
BlueIris and IP cameras for CCTV
Incredible PBX for home phone
Reply


Messages In This Thread
RE: Old Version pushing CPU usage to 100% - by sic0048 - 05-24-2021, 01:24 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Curious About Usage Post Public Domain kblagron 17 1,915 09-24-2021, 09:00 AM
Last Post: Dean Roddey
  Elk Version Support Issue Ron Haley 20 5,526 05-05-2020, 08:38 PM
Last Post: Shaky
  I updated to the latest beta version of CQC, and now getting libvlc.dll error? ghurty 2 1,238 04-29-2020, 07:06 AM
Last Post: ghurty
  What version was installed? znelbok 4 2,505 01-19-2016, 01:22 PM
Last Post: Dean Roddey
  what version does or will XP stop being supported? SomeWhatLost 2 2,097 10-02-2014, 02:48 PM
Last Post: SomeWhatLost
  What's the latest version of IE supported by CQC? DaveAlvarado 2 2,699 06-19-2014, 04:51 AM
Last Post: DaveAlvarado
  Macro Editor does not check CQC version level batwater 1 1,932 12-27-2013, 12:15 PM
Last Post: Dean Roddey
  Latest Version of CQC karenlee 2 2,158 11-30-2013, 02:34 PM
Last Post: karenlee
  Installing Older Version zra 8 3,500 01-25-2013, 07:55 PM
Last Post: zra
  Increment Decrement Buttons usage help Shaky 1 1,840 11-22-2011, 10:24 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)