Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Escaping Character in Action Parameters
#1
I have a Global Action and I need to pass \r\n in the text for one of the parameters:

"FirstLineOfTest\r\nSecondLineOfText"

In trying to do run this, I receive an error stating that one of the parameters was incorrect. When I remove the \r\n from the parameter text, it runs properly.

Is it possible to escape the \r\n? I've tried the below as well as various combos of each

\\r\\n
/\r/\n
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  6.0.0 Interface Viewer - Action Trace Mark Stega 1 149 03-09-2021, 06:39 PM
Last Post: Dean Roddey
  HTTP Trigger and Parameters znelbok 1 493 06-11-2020, 03:41 PM
Last Post: Dean Roddey
  I cant enter parameters for sizing into the webcam widget. I get errors about invalid ghurty 2 648 04-29-2020, 04:01 PM
Last Post: Dean Roddey
  Action wait and exit if variable changes simplextech 8 1,822 02-01-2020, 12:35 PM
Last Post: simplextech
  [FEATURE] Event Run Action simplextech 4 1,525 01-09-2020, 02:04 PM
Last Post: simplextech
  Can't Find a Couple of Documented Action Commands kblagron 7 3,069 10-02-2018, 05:47 PM
Last Post: kblagron
  WebRIVA password special character issue? batwater 10 3,940 09-30-2018, 02:07 PM
Last Post: batwater
  Create Global Action from IV? jkmonroe 3 1,847 12-30-2017, 12:04 PM
Last Post: Dean Roddey
  High Level Triggers and Action rules admin screen kfly 1 1,744 11-01-2017, 05:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Simple field change trigger action Bugman 15 8,549 10-23-2017, 11:55 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)