Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Continued Issues - RadioRA2 Thermo
#11
2 is the command. There's no component id in the thermostat commands since there's only one instance of such at any given integration id. 2 is to set the set point. The command is clearly correct. The only thing I can think of is that the thermostat is in a mode where it will not accept set points, but I don't know what that would be.

Does this maybe happen if you keep sending set point commands quickly? Maybe it'll only accept them so fast.

Or maybe it only happens if you try to set them to within a couple degrees of each other? The thermo may restrict how close together they can get or some such.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  RTI XP6 Issues gReatAutomation 4 1,109 08-31-2020, 01:47 PM
Last Post: gReatAutomation
  RadioRA2 & WaitDriverReady gReatAutomation 2 905 04-02-2020, 03:42 PM
Last Post: gReatAutomation
  RadioRA2 Triggers gReatAutomation 3 1,041 03-25-2020, 05:11 PM
Last Post: Dean Roddey
  Lutron RadioRA2 Driver and Lutron Visor Control gReatAutomation 29 11,291 03-19-2020, 01:03 PM
Last Post: gReatAutomation
  RadioRA2 Visor Control Receiver - Input support gReatAutomation 12 4,628 02-24-2020, 07:38 AM
Last Post: gReatAutomation
  Issues after Acronis True image clone Ron Haley 4 1,780 02-14-2020, 03:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Possible Bug - Lutron RadioRA2 Driver and Thermostat gReatAutomation 39 12,731 11-13-2019, 03:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  ZWave Issues / Aeotec gReatAutomation 16 6,607 07-26-2019, 06:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  SOLVED: VLC dll Issues with CQC Interface Template Viewer gReatAutomation 3 2,411 06-17-2019, 06:17 AM
Last Post: gReatAutomation
  Lutron Caseta & Zwave Issues dangerlong 191 72,469 12-19-2018, 06:40 PM
Last Post: tom

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)