Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Issues after Acronis True image clone
#1
Did an Acronis true image clone.  Stopped CQC beforehand.  However now the CQC server doesn't show up in services.  Client service shows up.

Any hints on what's happening?  Currently copying the CQC directory across from the original source disk. 

Thanks
Reply
#2
Copy finished - rebooted. Still no joySmile
Reply
#3
Upgraded to 5.4. That seems to have done the trick!
Reply
#4
Dean,
It's that time I pay my support fee. As usual, I've been going all over the site and can't find the payment icons. Not a good thing to have hidden, I thinkSmile
Reply
#5
It's the Buy Link at the top right. One of the options is a year's worth of coverage.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  RTI XP6 Issues gReatAutomation 4 1,055 08-31-2020, 01:47 PM
Last Post: gReatAutomation
  Is there a way to have an image displayed that is not imported? ghurty 3 1,013 04-28-2020, 04:22 PM
Last Post: Dean Roddey
  Timers Driver / Field Time Image / Seconds gReatAutomation 1 1,109 03-16-2020, 05:48 PM
Last Post: Dean Roddey
  Continued Issues - RadioRA2 Thermo gReatAutomation 10 3,076 03-01-2020, 11:42 AM
Last Post: Dean Roddey
  Changing WebRIVA Splash Image? gReatAutomation 4 1,725 01-07-2020, 05:28 PM
Last Post: gReatAutomation
  Increment web image widget NishanF 5 2,036 10-24-2019, 08:16 AM
Last Post: Dean Roddey
  Display of an Extended Wait for User Image kblagron 4 1,930 09-20-2019, 02:21 PM
Last Post: kblagron
  Button Click changes button image? gReatAutomation 6 2,167 08-05-2019, 03:53 PM
Last Post: Dean Roddey
  ZWave Issues / Aeotec gReatAutomation 16 6,389 07-26-2019, 06:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Image Browser? gReatAutomation 8 2,726 06-26-2019, 06:12 PM
Last Post: gReatAutomation

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)