Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DIDOrb_ThisFacility.cpp.563 Failed/Not Found
#1
Updated LAN and Audio drivers on the server going to mess with CQC Voice again and after reboot I'm getting these messages repeatedly in the log.

Code:
01/30 20:49:11-CQC-Prime, CQCDataSrv, CIDOrbSrvWorkThread_3
{
    CIDOrb, CIDOrb_ThisFacility.cpp.563, Failed/Not Found, Error: 6503/0/0
    Object '{825C0E370D8C5D6C-0B3B6D941AB56445}1E7AB11B02FA941E-9EFDFE6157D70A87' was not found on this server
      <CQCServer> CQCKit_InstClientProxy.cpp - 214
      <CQCServer> CQCServer_ThisFacility.cpp - 2666

}
01/30 20:49:17-CQC-Prime, CQCDataSrv, CIDOrbSrvWorkThread_3
{
    CIDOrb, CIDOrb_ThisFacility.cpp.563, Failed/Not Found, Error: 6503/0/0
    Object '{825C0E370D8C5D6C-0B3B6D941AB56445}1E7AB11B02FA941E-9EFDFE6157D70A87' was not found on this server
      <CQCServer> CQCKit_InstClientProxy.cpp - 214
      <CQCServer> CQCServer_ThisFacility.cpp - 2666

}
Reply
#2
On the master I stopped client service and app service and waited a couple of minutes then I started the client service and waited little and then started the app service. After it loaded things are now fine. Something strange with startup or something not loading?
Reply
#3
That is CQCServer (the program that hosts drivers) calling to the data server to load a driver and not finding the correct interface there. If something like that happens again, run CQCNetTest and get the output so we can see more about what's going on. That's a pretty unusual scenario that generally would tend to happen if a server failed unexpectedly and restarted (CQCServer) but the client still had the old connection info (which it hangs onto for a while for efficiency.)
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#4
(01-30-2020, 06:24 PM)Dean Roddey Wrote: That is CQCServer (the program that hosts drivers) calling to the data server to load a driver and not finding the correct interface there. If something like that happens again, run CQCNetTest and get the output so we can see more about what's going on. That's a pretty unusual scenario that generally would tend to happen if a server failed unexpectedly and restarted (CQCServer) but the client still had the old connection info (which it hangs onto for a while for efficiency.)

I had an IV client running on my desktop when I rebooted the master.  Would that have done it?  I may of had a AI running but I thought I had closed that.  However when I did re-open the AI after the master was "up" I did get a error about unable to load driver data from the remote AI session.
Reply
#5
Rebooting the master with stuff up could potentially do it. But that was CQCServer so another machine besides the MS would have to be hosting drivers for that to have done it. If you are only hosting drivers on the master server, then CQCServer should have gone down along with the rest of the MS.

Generally, if it does happen, it should resolve itself within a minute or so worst case though. The client will give up and the cached info it has and go back and get new info.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#6
After the weirdness and another restart of the service things did clear up and no problems since. Yes all drivers are hosted on the single master.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Write Failed / ZWave gReatAutomation 22 1,774 03-20-2020, 12:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms simplextech 1 241 01-12-2020, 06:06 PM
Last Post: Dean Roddey
  I found NVRs that support WebRTC ghurty 3 1,402 05-25-2018, 01:07 PM
Last Post: Dean Roddey
  LibVLC.dll not found agarden 7 3,703 05-03-2017, 08:15 PM
Last Post: agarden
  Error found in Admin Interface DaveB 3 2,513 04-02-2017, 10:35 AM
Last Post: Dean Roddey
  CQCAudio driver - path not found, when it exists ghurty 2 1,426 05-06-2014, 11:02 AM
Last Post: ghurty
  CQC failed to restart after XP restart Mark Stega 15 2,977 12-26-2013, 12:55 PM
Last Post: jkmonroe
  Serial Port read failed, frame errors, can't purge....*sigh* beelzerob 3 1,824 04-23-2013, 10:44 AM
Last Post: Dean Roddey
  No CQCServer was found on host 'RecRoomTS' rbroders 1 1,083 11-07-2012, 11:35 PM
Last Post: Dean Roddey
  Operation Failed Tried to connect to 127.0.0.1:5000 potts.mike 3 1,184 06-23-2012, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)