Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Increase Size of Context Screens
#1
Dean is it possible allow resizing of context screens in CQC?

I'm not able to resize this window or the Available Ports area so as to see all text from available options.

[Image: Screen-Shot-2019-10-04-at-16-31-35.jpg]
Reply
#2
Most dialogs are, but that one isn't yet. It would require going through and setting all of the widgets to have the appropriate anchor settings. I'll put that on the list. It's not hard, just a good bit of grunt work because of how many controls it involves.

Of course implementing hover support would also handle scenarios like that.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  New construction with a nice size budget. How would you do multizone audio? ghurty 7 2,243 03-27-2018, 02:12 PM
Last Post: Dean Roddey
  screens being renamed Ron Haley 3 1,193 05-07-2015, 06:22 AM
Last Post: Mark Stega
  Request: Field Browser name column size increase dgage 1 1,370 03-21-2015, 07:39 PM
Last Post: Dean Roddey
  Can I Increase POP Reader Timeout? anogee 7 1,262 04-24-2013, 01:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Request for increase in attachment size for forum uploads kfly 2 946 10-23-2012, 11:48 AM
Last Post: kfly
  Increase/Decrease Button Type DaveB 1 881 06-23-2011, 04:14 PM
Last Post: Dean Roddey
  Limited on new template size Roscoe62 2 810 06-30-2010, 11:15 AM
Last Post: Roscoe62
  Size Limit for Media Item Browser jrlewis 15 2,976 01-10-2010, 04:21 AM
Last Post: jrlewis
  Log size Ira 38 2,739 10-23-2009, 03:35 PM
Last Post: anogee
  Interface screens for CQC flik 2 952 03-16-2009, 07:32 PM
Last Post: sic0048

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)