Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Write Failed / ZWave
#21
(03-19-2020, 01:11 PM)gReatAutomation Wrote: Kevin, you should be able to do manual routing with the zwave toolbox.

I disabled device 18 in the zwave client interface and will check tomorrow.
_______________
Denon 3808ci, 2112ci ,Sonos, NoVo Grand Concerto, Z-Wave(Lights,Locks), Hue, SmartThings,
iPads,Tivo,Hikvision,Elk-M1,TED5000,Somfy RTS blinds+ZRTSI, Amazon Echos+Dots, Polk XRT12,
Honeywell Wi-Fi 9000, Caleo Wi-Fi Thermostats, Rainmachine
Reply
#22
Dean
Ok disabled Device 18 and driver failed writes much less frequent. Can you look at the below from this mornings Write failed. I believe the unit that the driver had an issue with was unit 25 (Landscape lights). so source 45(Aeotec) destination Unit 25 (landscape lights)

Seems that in all cases a non-response from a unit is causing an issue. 
I also have seen the "Routed Error" right before other driver write/semaphore timeout errors from yesterday. Maybe driver is having issues with Routing errors?

[Image: FV8pMO0.jpg]
_______________
Denon 3808ci, 2112ci ,Sonos, NoVo Grand Concerto, Z-Wave(Lights,Locks), Hue, SmartThings,
iPads,Tivo,Hikvision,Elk-M1,TED5000,Somfy RTS blinds+ZRTSI, Amazon Echos+Dots, Polk XRT12,
Honeywell Wi-Fi 9000, Caleo Wi-Fi Thermostats, Rainmachine
Reply
#23
The actual error that comes back is supposed to have error bits set, to indicate what happened. You then clear those bits after reporting them (or reacting to them or whatever) and move on. But it doesn't set any of the error bits, so I can't clear whatever it is it thinks happened. That's why it says errors are 'None'.

That probably why it just continues to return errors if I don't restart, because there are some mystery error bits remaining set somehow that it's not reporting. That's why I do the restart thing, because it was the only way to move forward past this problem and get going again.

It could be some quirk in the faux serial port driver for the stick or something, I dunno. I guess maybe I could just try resetting all bits or something, but I'm not sure what that might do.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  DIDOrb_ThisFacility.cpp.563 Failed/Not Found simplextech 5 709 01-31-2020, 01:22 PM
Last Post: simplextech
Big Grin ZWave & Switch Remotes / Dimmer Remotes gReatAutomation 6 1,006 01-16-2020, 07:05 AM
Last Post: gReatAutomation
  CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms simplextech 1 372 01-12-2020, 06:06 PM
Last Post: Dean Roddey
  [ZWAVE] Zooz ZSE40 v2 simplextech 2 550 01-05-2020, 12:02 PM
Last Post: simplextech
  Please add Somfy ZRTSI to zwave models kfly 15 2,539 11-24-2019, 03:37 PM
Last Post: kfly
  Zwave lock battery level indicator on Field Checkbox kfly 4 1,364 09-07-2019, 05:34 AM
Last Post: kfly
  Clear out all previous ZWave info gReatAutomation 3 816 08-01-2019, 02:00 PM
Last Post: Dean Roddey
  ZWave Issues / Aeotec gReatAutomation 16 2,939 07-26-2019, 06:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Zwave / Remove unused devices? gReatAutomation 2 578 07-25-2019, 02:27 PM
Last Post: gReatAutomation
  Going from Zwave to Lutron, worth it and what to do about the lock? ghurty 6 1,741 12-29-2018, 10:55 AM
Last Post: dogman

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)