Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5.5 Beta Discussions Thread
#61
No, I'm testing it now. I might get it up tonight. If not, then tomorrow during the day.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#62
OK, give 908 a try. It should be considerably better.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#63
Thanks Dean Smile
Reply
#64
Same issue Dean. GC-100's and SONOS do not work.

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-44-54.jpg]

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-45-26.jpg]

I even tried reloading one of the GC-100's

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-44-20.jpg]
Reply
#65
Weird. Oh, wait, on the GC-100 I thought you meant the issue was accessing the serial ports, so that's what I went back and tested. But you mean the actual GC-100 driver. Let me see what's going on with that.

The UPnP I figured out last night. It was an issue not with UPnP per se but the finder mechanism. When the driver comes up it tries to locate the device it's configured for and that had an issue.

There's another issue reported as well. I'm going to try to get a drop out tonight hopefully with the outstanding issues fixed.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#66
Drop 910 kills the SMS driver and the ZWave driver...

[Image: Screen-Shot-2020-01-07-at-14-16-01.jpg]

[Image: Screen-Shot-2020-01-07-at-14-16-28.jpg]
Reply
#67
Yeah Dean saw that last night after posting it. I think he plans to fix it today? I think. The ISY fix is almost perfect though. Once the Z-Wave is working again I can start adding devices. I have a shipment of new devices from Zooz coming to test for ISY integration I'm thinking I'll include them and provide the info to Dean for them as well. Be one of the first few controllers to support the new Zooz devices? Smile
Reply
#68
@Dean thanks for adding the StelPro thermostat and the ZEN15 power plug. I have not fully tested but I did generate a quick UI for the Media stuff I was messing with and I tried to add the Thermostat and it's not showing as available?
Reply
#69
I'm getting the following errors when editing in the UI editor.

This is from resizing a screen or overlay. Entering the size or dragging.

{
CIDLib, CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms, Error: 2/0/0
4294967295 is not a valid index for the TRefVector<TElem,TIndex> object. Count=0
<CQCAdmin> CQCIntfEd_Tools2.cpp - 302

}
Reply
#70
Going into SystemCfg to auto gen is throwing out this error and no changes can be saved. This is from a remote PC to the server.

01/11 22:55:00-DESKTOP-RETTBKJ, CQCDataSrv, CIDOrbSrvWorkThread_2
{
CIDOrb, CIDOrb_ThisFacility.cpp.563, Failed/Not Found, Error: 6503/0/0
Object '{6EBA61ABF3342112-8262C7001241EE53}2DEBCAE831DF36E9-759D118F8F1D30B6' was not found on this server
<CQCAdmin> CQCAdmin_SysCfgIntfClientProxy.cpp - 89
<CQCAdmin> CQCAdmin_MainFrameWnd2.cpp - 561

}
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  6.x Beta Release Discussions Thread gReatAutomation 26 3,178 05-09-2022, 08:25 PM
Last Post: Shaky
  Official 5.5 Beta Release Thread Dean Roddey 46 13,590 09-23-2021, 03:32 PM
Last Post: jokermac
  Official 6.x Beta Release Thread Dean Roddey 2 951 04-16-2021, 05:55 AM
Last Post: Dean Roddey
  6.X Discussions Thread gReatAutomation 1 787 04-01-2021, 03:23 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.4 Beta Discussion Thread Dean Roddey 441 166,283 06-15-2019, 02:33 AM
Last Post: Bugman
  Official 5.4 Beta Release Thread Dean Roddey 55 29,803 06-07-2019, 07:02 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.3 Beta Discussion Thread Dean Roddey 815 366,968 07-05-2018, 12:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.3 Release Thread Dean Roddey 27 19,563 07-05-2018, 12:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.2 Beta Discussion Thread Dean Roddey 244 151,722 10-14-2017, 07:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.2 Beta Release Thread Dean Roddey 13 14,055 10-09-2017, 06:49 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)