Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to Use Runtime Value
#1
How do I use the value of a runtime value? I'm trying to get the value of StdRTV:SelectedIndex. However, I've tried the following permutations but the literal string is logged to the log server, not the value:

%(StdRTV:SelectedIndex)
$StdRTV:SelectedIndex
%($StdRTV:SelectedIndex)
$(StdRTV:SelectedIndex)
Reply
#2
The first one should be correct. But you can just interactively select them to insure the correct format. Right click in the command parameter entry field and there's an Insert field. One of the options there is to insert an available runtime value. Just select one and it will be inserted in the right format.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Time formatting RunTime Time Variable? gReatAutomation 5 1,404 08-14-2019, 05:23 AM
Last Post: gReatAutomation
  Runtime Values gReatAutomation 4 854 08-12-2019, 06:07 PM
Last Post: gReatAutomation
  System.Runtime.FileSystem documentation missing? rbroders 1 1,202 11-25-2018, 07:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  CIDLib Kernal Runtime Error pilotguy7ca 6 2,406 08-15-2014, 09:13 AM
Last Post: Dean Roddey
  URC MSC-400 Kernel runtime error dman045 4 1,659 03-18-2014, 11:02 PM
Last Post: dman045
  Runtime error in the SpeedInstall session radiopaque 27 4,420 06-14-2012, 01:33 PM
Last Post: Dean Roddey
  CIDLib Kernel Runtime Error During Serial Training zpollock 3 1,774 07-31-2011, 04:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  Searchable CML Runtime Documentation? fcwilt 1 1,492 04-16-2011, 10:53 AM
Last Post: Dean Roddey
  CML Runtime Documentation as of 3.4 fcwilt 6 1,701 04-14-2011, 02:41 PM
Last Post: fcwilt
  CML Runtime Classes documentation Ira 5 1,474 10-17-2009, 10:04 AM
Last Post: Ira

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)