Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can CQC work with Lutron or Vantage?
#1
If starting from scratch, what lighting system to go with to work with CQC? Can CQC work with Lutron or Vantage?

Thank you
Reply
#2
Lutron RA2 or Homeworks QS. And, to my knowledge, Caseta, though it's not been tested. The existing RA2/HWQS driver is supposed to work as is with Caseta. If there are any small issues, I'll happily fix them since we want to support Caseta as well. RA2 is the pro level, retrofit friendly one, and it has more capacity than Caseta, and it's still DIY friendly. You just have to take a small online course to get access to the software.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Admin Interface Help Doesn't Work alexismtz13 1 252 04-28-2022, 01:14 PM
Last Post: Dean Roddey
  920 Beta Bug - Lutron Thermostat gReatAutomation 5 998 02-12-2021, 06:13 AM
Last Post: gReatAutomation
  Was the issue with Lutron Radio RA2 not updating ever fixed? ghurty 3 1,184 12-06-2020, 11:42 AM
Last Post: gReatAutomation
  Lutron Caseta Add Fan and Shade Controllers bryanb 1 898 11-29-2020, 10:16 AM
Last Post: Dean Roddey
  Lutron Caseta Occupancy Sensor bryanb 14 3,985 04-26-2020, 08:59 AM
Last Post: bryanb
  Lutron RadioRA2 Driver and Lutron Visor Control gReatAutomation 29 11,305 03-19-2020, 01:03 PM
Last Post: gReatAutomation
  Lutron RadioRA 2 - Occupancy Sensor simplextech 8 3,097 02-18-2020, 03:48 PM
Last Post: Dean Roddey
  Lutron RadioRA 2 - Fan Controller simplextech 3 1,817 02-14-2020, 05:58 AM
Last Post: bryanb
  Possible Bug - Lutron RadioRA2 Driver and Thermostat gReatAutomation 39 12,741 11-13-2019, 03:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  Can the ecobee lite work with CQC? ghurty 1 1,018 07-22-2019, 12:56 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)