Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSB05 Problem
#3
I did all that, and I'm reasonably sure that it worked, as afterward all four fields showed up (temp, hum, lum, motion) instead of just one before.

Also, when looking at the field values for the z-wave devices, none of them change unless I close the driver and driver client windows, then re-open. Once I do that they refresh to reflect correct values. Is there any other way to refresh the window to show current values? In V4.x, The values seemed to update every second.
Reply


Messages In This Thread
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:25 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 07:31 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:50 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 09:17 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-17-2016, 10:03 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 07:51 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 08:56 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:00 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:19 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:22 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:42 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 01:55 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 02:07 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 02:34 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 11:18 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 12:47 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 04:42 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 04:51 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 05:13 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 05:18 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 06:10 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 06:48 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-28-2016, 10:20 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:11 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 12:28 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:51 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:14 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:31 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:55 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 07:05 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 08:46 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-25-2017, 07:25 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,599 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,764 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 7,401 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,450 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  strange problem ellisr63 31 10,464 05-03-2013, 05:06 PM
Last Post: ellisr63
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,862 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 5,299 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 4,086 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 2,234 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide
  Audio/Computer Problem - help diagnosing sic0048 4 2,462 01-12-2010, 10:55 AM
Last Post: beelzerob

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)