Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
System crashed, unable to get it going again.
#1
[EDIT: The issue ended up being a circular template loading dependency, which caused a recursive freakout. This is not supposed to be possible, so clearly some safety checks have gotten broken along the way and will have to be check up on.]


The first thing I noticed was that the iPad kept trying to "reconnect" without success. I rebooted the router and while it was cycling, the iPad messaged that the network was down which sort of confirmed the iPad was performing as it should.

I then rebooted the server and when it was rebooting, the message on the iPad changed to something indicating it was getting the server, but connection was refused further indicating the iPad was still doing it's thing correctly.

After rebooting, I attempted to open CQC Admin, Editor and Viewer. CQC Admin and Viewer go past the log in screen, flash open, and then crash and disappear. CQC Editor opens.

It appears from these clues that while I was working feverishly on the touch screen design project, a file of some sort much have gotten glitched.

I have no idea where or how to look for that issue.
Reply


Messages In This Thread
System crashed, unable to get it going again. - by Deane Johnson - 11-09-2014, 01:34 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  System::Pause gReatAutomation 1 494 09-03-2020, 03:05 PM
Last Post: Dean Roddey
  GE Heavy Duty 40 Amp Outdoor Switch (14285) / Misting System gReatAutomation 0 807 06-11-2019, 04:44 PM
Last Post: gReatAutomation
  Adding custom tiles/overlays to the auto-gen system Dean Roddey 1 1,643 07-20-2018, 08:14 PM
Last Post: Dean Roddey
  System Config tom 35 13,296 01-12-2018, 09:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  New HVAC System - Nest? dgage 5 4,206 05-24-2017, 11:15 AM
Last Post: dgage
  Keep system from sleeping George M 8 6,397 01-20-2017, 06:37 PM
Last Post: wuench
  Porting Auto-Gen Music Templates to Existing System TurboSam 4 3,264 08-31-2016, 01:08 PM
Last Post: TurboSam
  Need help to get a working system on CQC ellisr63 26 10,833 10-19-2015, 05:05 AM
Last Post: jkmonroe
  Kiosk Error: "No CQC System ID was set" TurboSam 3 2,988 07-26-2015, 01:16 PM
Last Post: TurboSam
  Unable to connect to VRC0P Deane Johnson 19 4,544 11-30-2014, 07:18 PM
Last Post: Deane Johnson

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)