Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tray Icon Issue
#1
Hi

The tray icon is not working for me - the Start and Stop options are greyed out, and the alt text says 'service is not installed'.

I guess I threw it a curve when I opted not have iTunes installed (loathe iTunes resource hog) - are the two inextricably linked? Or is it referring to iTunes service not being installed? (Wouldn't think so since it says 'CQC Service')
Reply


Messages In This Thread
Tray Icon Issue - by karenlee - 11-25-2012, 11:15 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 11-26-2012, 12:16 AM
Tray Icon Issue - by karenlee - 11-26-2012, 06:38 AM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 11-26-2012, 01:16 PM
Tray Icon Issue - by karenlee - 11-26-2012, 02:59 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 11-26-2012, 03:21 PM
Tray Icon Issue - by karenlee - 11-26-2012, 03:25 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 11-26-2012, 03:42 PM
Tray Icon Issue - by karenlee - 12-14-2012, 05:54 AM
Tray Icon Issue - by brathnach - 12-14-2012, 10:44 AM
Tray Icon Issue - by karenlee - 12-14-2012, 12:16 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 12-14-2012, 01:33 PM
Tray Icon Issue - by Chassmain - 12-17-2012, 03:32 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 12-17-2012, 04:05 PM
Tray Icon Issue - by Chassmain - 12-17-2012, 04:38 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 12-17-2012, 07:15 PM
Tray Icon Issue - by karenlee - 12-18-2012, 06:18 AM
Tray Icon Issue - by potts.mike - 12-18-2012, 07:18 AM
Tray Icon Issue - by Chassmain - 12-19-2012, 09:16 AM
Tray Icon Issue - by dman000000 - 12-20-2012, 01:09 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 12-20-2012, 01:24 PM
Tray Icon Issue - by dman000000 - 12-20-2012, 01:59 PM
Tray Icon Issue - by Dean Roddey - 12-20-2012, 02:02 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  6.0.0 Autogen issue Mark Stega 2 650 03-10-2021, 05:21 AM
Last Post: Mark Stega
  Was the issue with Lutron Radio RA2 not updating ever fixed? ghurty 3 1,107 12-06-2020, 11:42 AM
Last Post: gReatAutomation
  Elk Version Support Issue Ron Haley 20 5,398 05-05-2020, 08:38 PM
Last Post: Shaky
  Troubleshooting Network Issue zra 7 2,038 04-18-2020, 03:32 AM
Last Post: zra
  tray icon keeps disappearing MikeA 64 20,929 12-14-2019, 08:17 AM
Last Post: Dean Roddey
  Slider issue on WebRiva NishanF 4 1,955 07-03-2019, 05:47 PM
Last Post: NishanF
  Admin interface and CML IDE interface issue lleo 5 2,958 01-11-2019, 03:07 PM
Last Post: Dean Roddey
  WebRIVA password special character issue? batwater 10 5,035 09-30-2018, 02:07 PM
Last Post: batwater
  A big issue with use the Elk M1 and CQC, cant use the IP dialer ghurty 1 1,624 08-05-2018, 08:56 AM
Last Post: Dean Roddey
  WebRiva, Android, scaling issue IVB 2 2,117 07-15-2018, 01:47 PM
Last Post: IVB

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)