Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPB Link Failed
#3
Yeah, that must be the problem. Just defining 127.0.0.1 CQCSERVER in the hosts file wasn't enough because apparently it was looking for the full name with the domain on the end that my router was supplying to it. I think I figured it out. Thanks.
Reply


Messages In This Thread
UPB Link Failed - by anogee - 08-19-2009, 10:40 PM
UPB Link Failed - by Dean Roddey - 08-20-2009, 12:50 AM
UPB Link Failed - by anogee - 08-20-2009, 06:01 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  any support for TP Link Kasa natively or third party int? b00ter 1 652 03-13-2021, 06:16 PM
Last Post: gReatAutomation
  Write Failed / ZWave gReatAutomation 22 6,766 03-20-2020, 12:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  DIDOrb_ThisFacility.cpp.563 Failed/Not Found simplextech 5 1,724 01-31-2020, 01:22 PM
Last Post: simplextech
  CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms simplextech 1 857 01-12-2020, 06:06 PM
Last Post: Dean Roddey
  Is it possible to direct link with webriva? ghurty 1 1,552 07-24-2018, 05:04 PM
Last Post: Dean Roddey
  Docs Link broken - Template Scaling Shaky 3 2,901 03-17-2018, 04:18 PM
Last Post: Dean Roddey
  CQC failed to restart after XP restart Mark Stega 15 4,913 12-26-2013, 12:55 PM
Last Post: jkmonroe
  Serial Port read failed, frame errors, can't purge....*sigh* beelzerob 3 2,635 04-23-2013, 10:44 AM
Last Post: Dean Roddey
  Syntax for Invoking UPB Link with HAI Driver Chassmain 4 1,844 12-14-2012, 02:58 PM
Last Post: Chassmain
  Operation Failed Tried to connect to 127.0.0.1:5000 potts.mike 3 1,797 06-23-2012, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)