Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to diagnose setup issue of unable to contact master server?
#14
Quote:2 - On my new server, I did realize that the firewall was not opened for ANY cqc apps. Doesn't CQC setup on a master server setup the firewall?

It does, but there have been instances where they seem to have been removed before. Not sure why that happens. Perhaps some security patch does it or something. I'm not sure.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Messages In This Thread
How to diagnose setup issue of unable to contact master server? - by Dean Roddey - 04-15-2007, 01:33 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  CQC Server? gReatAutomation 3 1,352 03-23-2020, 05:29 PM
Last Post: Dean Roddey
  iTunes Setup barbourm 12 4,114 01-12-2020, 06:01 PM
Last Post: Dean Roddey
  Server hardware question rhosch 3 2,108 10-02-2019, 11:19 AM
Last Post: rhosch
  Server Hardware for WebRiva greyjeep 4 2,343 08-04-2019, 07:15 AM
Last Post: gReatAutomation
  Master server PC Mark Stega 10 3,849 06-12-2019, 09:51 AM
Last Post: gReatAutomation
  CQC error installing on server 2016 zane 3 2,141 05-28-2019, 12:07 PM
Last Post: zane
  master server crash tom 8 3,614 10-21-2018, 04:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  HAI Driver Issue avtexan 6 4,204 04-06-2018, 02:06 PM
Last Post: Dean Roddey
  Reconnecting CQC Client to CQC Master when IP addr changes on Master KenC 2 2,567 10-30-2017, 11:51 AM
Last Post: KenC
  MS Speech Platform configuration on Windows Server 2012 mbrown 3 4,036 08-30-2017, 09:34 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)