Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trigger not Working after Move to new Server & V6.0.7
#5
Forgetting to reset the trigger is a common issue. I know that has bitten me before when I've had to reinstall drivers.
Brian - a long time user that rarely messes with the system now
Other systems used:
SageTV w/ cablecard tuner & multiple extenders for viewing
BlueIris and IP cameras for CCTV
Incredible PBX for home phone
Reply


Messages In This Thread
RE: Trigger not Working after Move to new Server & V6.0.7 - by sic0048 - 03-02-2022, 05:35 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Event Server Error Bugman 4 257 06-05-2022, 08:54 AM
Last Post: Bugman
  MQTT Verify Configuration not working znelbok 4 464 03-17-2022, 01:07 PM
Last Post: Dean Roddey
Wink Is there a way to get somfy shades working with cqc? ghurty 2 1,140 07-17-2020, 11:13 AM
Last Post: kfly
  Migrating to New Server gReatAutomation 1 937 06-12-2020, 05:40 PM
Last Post: Dean Roddey
  HTTP Trigger and Parameters znelbok 1 1,009 06-11-2020, 03:41 PM
Last Post: Dean Roddey
  Global Variables in the Event Server context lleo 1 1,068 05-16-2020, 11:21 AM
Last Post: Dean Roddey
  What is a modern multizone audio amplifier working with CQC? ghurty 5 1,674 04-28-2020, 02:22 PM
Last Post: Bugman
  Is there a way to change the listening port for the CQC server? ghurty 3 1,235 04-23-2020, 05:54 PM
Last Post: Dean Roddey
  Hosted CQC server - Latency zra 4 2,037 01-06-2020, 05:24 AM
Last Post: zra
  CQC Server Closing Connection gReatAutomation 1 1,202 12-19-2019, 01:53 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)