Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Troubleshooting Network Issue
#1
Dean,

My master server is not communicating properly with a secondary server that is located across a wireless link(ubiquiti nano stations). The remote computer can see all the drivers/servers on the master, but the master can not see the the remote computer drivers(they are showing up in red). Further I get log messages errors that advise checking the firewall. I've turned off both personal firewalls, can ping the machines from both direction, I can log on to the remote both via remote desktop and into the cqc admin console regardless of the firewall status. Networking between the two subnets is otherwise functional.

I have third machine on the same host(VMs) as the master and it can see the remote computer and vice versa. All looks good there.

The master sees all the other servers/drivers. I've reinstalled it and that has not made a difference.

Is there a troubleshooting technique you can recommend?
Reply


Messages In This Thread
Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-17-2020, 05:13 AM
RE: Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-17-2020, 08:15 AM
RE: Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-17-2020, 08:56 AM
RE: Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-17-2020, 09:54 AM
RE: Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-17-2020, 07:17 PM
RE: Troubleshooting Network Issue - by zra - 04-18-2020, 03:32 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  6.0.0 Autogen issue Mark Stega 2 359 03-10-2021, 05:21 AM
Last Post: Mark Stega
  Echo troubleshooting dlmorgan999 3 535 01-13-2021, 04:27 PM
Last Post: dlmorgan999
  Was the issue with Lutron Radio RA2 not updating ever fixed? ghurty 3 774 12-06-2020, 11:42 AM
Last Post: gReatAutomation
  Camera Widget - URL, WebURL and Viewing While Not on Local network gReatAutomation 5 952 10-26-2020, 03:47 PM
Last Post: Dean Roddey
  Elk Version Support Issue Ron Haley 20 3,898 05-05-2020, 08:38 PM
Last Post: Shaky
  Slider issue on WebRiva NishanF 4 1,621 07-03-2019, 05:47 PM
Last Post: NishanF
  Generic-Network Monitor - Config File Error gReatAutomation 17 5,250 06-27-2019, 11:46 AM
Last Post: gReatAutomation
  Admin interface and CML IDE interface issue lleo 5 2,523 01-11-2019, 03:07 PM
Last Post: Dean Roddey
  WebRIVA password special character issue? batwater 10 4,382 09-30-2018, 02:07 PM
Last Post: batwater
  A big issue with use the Elk M1 and CQC, cant use the IP dialer ghurty 1 1,419 08-05-2018, 08:56 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)