Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can the ecobee lite work with CQC?
#2
Is there an Ecobee driver? There's not a shipped one, but there may be a third party one. If so, then I guess the question is whether the 'lite' is the same wrt to the control protocol?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Messages In This Thread
Can the ecobee lite work with CQC? - by ghurty - 07-22-2019, 08:23 AM
RE: Can the ecobee lite work with CQC? - by Dean Roddey - 07-22-2019, 12:56 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Admin Interface Help Doesn't Work alexismtz13 1 252 04-28-2022, 01:14 PM
Last Post: Dean Roddey
  CML Driver IDE [copy/paste] does not work lleo 2 1,683 11-25-2018, 10:01 AM
Last Post: lleo
  If starting fresh, what is the best garage door system to go with to work with CQC? ghurty 1 1,736 08-30-2018, 03:23 PM
Last Post: znelbok
  What cool HA projects/configuration can I work on with my current configuration? ghurty 32 10,786 07-10-2018, 09:54 PM
Last Post: Dean Roddey
  Copied an autogen template for the Elk, but the arm/disarm doesnt work now ghurty 3 2,363 06-03-2018, 05:38 PM
Last Post: Dean Roddey
  Can CQC work with Lutron or Vantage? ghurty 1 2,333 02-19-2017, 04:03 PM
Last Post: Dean Roddey
  ctrl-a doesnt work in the search field bbrendon 2 2,499 11-21-2016, 09:54 PM
Last Post: Dean Roddey
  Forum - New Posts doesn't work with Firefox dgage 48 16,194 09-15-2016, 05:17 AM
Last Post: George M
  installer don't work when renaming computer bbrendon 1 1,796 08-16-2015, 04:01 PM
Last Post: Dean Roddey
  How to modify the AC tile from the auto template to work with the nest driver? ghurty 3 2,744 01-28-2015, 05:03 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)