Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Question on CQC / WSE 2016 / Port 443
#4
Yeh, you can set it to what you want, you just have to indicate the port in the URLs if you don't use the defaults. However, you can't have two security certificates for the same machine unless you are accessing the machine via two different domain/network names. The name of the machine is used to find the certificate, so there can only be one for a given machine name. So you'd sort of need to keep them on separate machines, or some more complex, multi-homed scheme or something.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Messages In This Thread
RE: Question on CQC / WSE 2016 / Port 443 - by Dean Roddey - 11-15-2017, 09:06 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Remote Control Question gReatAutomation 8 6,842 07-15-2019, 11:33 AM
Last Post: gReatAutomation
  Serial Port Demons batwater 13 11,394 03-06-2017, 02:30 PM
Last Post: batwater
  cheap single port TCP/Serial? SomeWhatLost 15 7,990 08-22-2016, 08:12 PM
Last Post: Dean Roddey
  zwave operations question jkmonroe 9 5,463 12-30-2015, 08:29 AM
Last Post: zaccari
  Question for Sonos Owners jkmonroe 23 13,701 09-27-2015, 11:11 AM
Last Post: kfly
  8 port relay board with RS232 or Ethernet - Cheap znelbok 2 3,176 02-03-2015, 11:33 AM
Last Post: znelbok
  Question: ID based on MAC address? jkmonroe 1 2,955 11-10-2013, 02:28 PM
Last Post: Dean Roddey
  question about VM's SomeWhatLost 9 4,110 01-11-2013, 12:44 PM
Last Post: zaccari
  stupid question...how to import a png?? SomeWhatLost 1 2,079 06-05-2012, 05:15 PM
Last Post: SomeWhatLost
  how to monitor tcp port or ping with CQC? bjkiller 12 6,977 04-12-2012, 03:08 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)