Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSB05 Problem
#31
How long has it been? It will be something like 8 minutes before the next wakeup. It may not do an actual wakeup transmission until then or until maybe you do the batteries. You should see another entry in the logs that says it got a wake up and sent out the queued up messages when that happens.

Once that is done, the motion sensor should send out a notification any time the motion state changes. So that one should show up correctly immediately. The others will take a while. That's not done as a wakeup up, but it just wakes up every so often and sends those values out. I think the auto-config sets it to 8 minutes. Until that happens though, I think the default value is quite a long time.

Not sure about the field name error. I'm assuming it's showing up under the correct name in the client interface and that the Save button is greyed out?

In the driver monitor tab (where you are setting the field) does it show up there under the right name?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Messages In This Thread
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:25 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 07:31 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:50 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 09:17 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-17-2016, 10:03 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 07:51 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 08:56 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:00 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:19 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:22 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:42 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 01:55 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 02:07 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 02:34 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 11:18 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 12:47 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 04:42 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 04:51 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 05:13 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 05:18 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 06:10 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 06:48 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-28-2016, 10:20 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:11 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 12:28 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:51 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:14 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:31 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:55 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 07:05 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 08:46 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-25-2017, 07:25 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,601 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,771 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 7,405 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,457 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  strange problem ellisr63 31 10,470 05-03-2013, 05:06 PM
Last Post: ellisr63
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,870 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 5,309 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 4,092 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 2,243 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide
  Audio/Computer Problem - help diagnosing sic0048 4 2,467 01-12-2010, 10:55 AM
Last Post: beelzerob

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)