Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSB05 Problem
#30
(05-24-2017, 01:55 PM)Dean Roddey Wrote: Be sure to make it wake up again after you do the auto-config. I think it now logs auto-config stuff, so you should see it queue it up, and then when it finally sends it when the unit wakes up you should see that.

OK, Dean, now that I upgraded, when I autoconfig the sensor, I get the following in the logs:

starting auto config for unit xxxx
auto config msgs qued for later transmission, unit xxxx

I tried waking the sensor up with the button (seems to be working as the led comes on), and tried waiting, but now instead of ??? in the fields, I get zeros.

I am assuming the above message means the sensor was not ready to receive the config settings.

I am also still getting the odd error when trying to edit a trigger on any of the fields "Driver V23 does not have a field named 'Unit_38_Lum'" again Unit_38 was an old name for the sensor...
Reply


Messages In This Thread
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:25 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 07:31 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-16-2016, 07:50 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-16-2016, 09:17 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-17-2016, 10:03 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 07:51 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 08:56 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:00 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:19 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 10:22 AM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 10:42 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 01:55 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-26-2016, 02:07 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-26-2016, 02:34 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 11:18 AM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 12:47 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 04:42 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 04:51 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 05:13 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 05:18 PM
DSB05 Problem - by wusupwchu - 11-27-2016, 06:10 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-27-2016, 06:48 PM
DSB05 Problem - by Dean Roddey - 11-28-2016, 10:20 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:11 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 12:28 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 12:51 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:14 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:31 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 01:55 PM
RE: DSB05 Problem - by wusupwchu - 05-24-2017, 07:05 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-24-2017, 08:46 PM
RE: DSB05 Problem - by Dean Roddey - 05-25-2017, 07:25 PM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,628 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  VRCOP Problem wusupwchu 2 2,799 11-10-2016, 05:52 AM
Last Post: wusupwchu
  Problem installing latest beta Sacedog 14 7,515 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,491 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  strange problem ellisr63 31 10,615 05-03-2013, 05:06 PM
Last Post: ellisr63
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,895 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 5,353 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron
  [Solved] Problem with trial copy of CQC IV13 5 4,125 05-17-2011, 07:42 PM
Last Post: IV13
  Logon problem after upgrade Trioxide 3 2,261 06-19-2010, 06:21 PM
Last Post: Trioxide
  Audio/Computer Problem - help diagnosing sic0048 4 2,493 01-12-2010, 10:55 AM
Last Post: beelzerob

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)