Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VRCOP Problem
#3
No, I originally had set it up with the V2 driver which worked for a year, last week it stopped working and the only way to get it to work was to use V1. I did delete and rename with no luck until last night, after resetting to V2 and walking away for a while, I came back and it had connected again, so it is fixed, but I'm still not sure what the problem was.

Thanks for the help. It's been fun learning the software, and has been working well.

Corey
Reply


Messages In This Thread
VRCOP Problem - by wusupwchu - 11-09-2016, 05:10 PM
VRCOP Problem - by Dean Roddey - 11-09-2016, 06:35 PM
VRCOP Problem - by wusupwchu - 11-10-2016, 05:52 AM

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  JRiver problem ellisr63 4 1,627 11-17-2019, 10:59 AM
Last Post: ellisr63
  DSB05 Problem wusupwchu 31 17,502 05-25-2017, 07:25 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem installing latest beta Sacedog 14 7,513 12-30-2015, 04:19 PM
Last Post: Dean Roddey
  VRCOP via Elk vs native: Any difference? IVB 4 2,691 06-21-2015, 06:45 PM
Last Post: IVB
  Problem Running UPB through GC-100 jokermac 1 2,491 07-13-2014, 10:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  VRCOP User Action Configuration potts.mike 30 10,463 05-11-2014, 09:06 PM
Last Post: potts.mike
  aeotec zwave doors sensor & VRCOP potts.mike 8 4,914 03-03-2014, 05:24 PM
Last Post: potts.mike
  strange problem ellisr63 31 10,613 05-03-2013, 05:06 PM
Last Post: ellisr63
  Problem setting up UPB driver bbrendon 1 1,895 01-11-2013, 11:28 PM
Last Post: bbrendon
  Problem with Repository when Doing Customized Install kblagron 7 5,353 05-27-2011, 10:14 PM
Last Post: kblagron

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)