Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
j river media center 13 work with cqc?
#1
I am currently using media center 12 with cqc but i would like to upgrade to 13. Has anyone tried this yet and exported the xml with no issues?

Thanks

Philip
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sonos media success simplextech 0 810 01-07-2020, 07:52 PM
Last Post: simplextech
  Multi media solutions. Ron Haley 14 8,761 12-06-2016, 12:27 PM
Last Post: Dean Roddey
  Leviton VRUSB owners: Does it work? IVB 30 10,978 07-13-2015, 09:25 AM
Last Post: jkmonroe
  Itune Media Repository jpsavaria 6 3,943 03-18-2015, 06:56 PM
Last Post: Dean Roddey
  Renderer field in Media Info (Auto-Gen) Andre 2 2,885 02-19-2015, 07:00 PM
Last Post: rtarver
  Roku as media player with CQC media control bryanb 11 7,463 01-11-2015, 05:17 PM
Last Post: Dean Roddey
  Logitech Squeeze Center Drive issues jmwhooper 11 6,562 10-06-2014, 01:56 AM
Last Post: jmwhooper
  Need help on choosing Media Repo & Renderer avtexan 0 1,768 09-25-2014, 06:16 PM
Last Post: avtexan
  Best current Hardware/Software Media Player brathnach 18 7,684 05-13-2012, 07:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sony DVP-CX777ES doesn't work Andre 10 5,188 02-05-2012, 01:30 PM
Last Post: Andre

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)