Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community
Sage Media Server driver (beta) - Printable Version

+- Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community (https://www.charmedquark.com/vb_forums)
+-- Forum: General Discussion (https://www.charmedquark.com/vb_forums/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Driver Development (https://www.charmedquark.com/vb_forums/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Thread: Sage Media Server driver (beta) (/showthread.php?tid=5497)



Sage Media Server driver (beta) - damian.flynn - 06-23-2010

Will - Ill confirm for a Fresh install system.

I just installed the current GKusnick's Studio Tools from the plugin menu in Sage7 (SageTCPServer wont start without this). Then stopped the server, popped in the SageTCPServer.jar file, and added the settings to the sage.properties files to enable the TCPServer, and its working a treat.

Nice stuff.
-d


Sage Media Server driver (beta) - personalt - 06-23-2010

Mute Field
Anyone use the Mute field? I notice my existing commands for Mute dont seem to work. I was checking it out in the field browser and my commands are still toggling the field however the extender doesn't seem to care if Mute is set to true.. there is no change in volume as this field toggles
Anyone else see the same thing?


Sage Media Server driver (beta) - Fonceur - 06-24-2010

I have updated the version of sageTCPServer in the first post. Most of the changes in the last 25 iterations have been about the JSON strings used for my Android application, but let me know if it acts strangely...


Sage Media Server driver (beta) - bjkiller - 06-29-2010

Fonceur, did you have a chance to check my issue? :confused:

bjkiller Wrote:Fonceur ,

v2.7.3 on HD200 (latest firmware and previous one) after usage of week or so, not change WindowsMode from Windowed to FullScreen on IR remote ON!
I updated to 2.7.4 since I can't find changelog, i do not know if this is fixed.

Please advice!



Sage Media Server driver (beta) - Fonceur - 06-29-2010

bjkiller Wrote:Fonceur, did you have a chance to check my issue? :confused:
Sorry, can you enable the debug on the SageTV side, and send me the zipped sagetv_0.txt log file?


Sage Media Server driver (beta) - bjkiller - 06-29-2010

Fonceur Wrote:Sorry, can you enable the debug on the SageTV side, and send me the zipped sagetv_0.txt log file?

http://www.sendspace.com/file/jfee0j

please find enclosed here, the debug was enabled, so i simple copied the log files.
in case you need to test special sequence, i will reproduce it for you.
please check it's after 22:00 28-jun-10.


Sage Media Server driver (beta) - Fonceur - 06-29-2010

bjkiller Wrote:the debug was enabled
The sageTCPServer debug is off (use sageTCPServer/debugOn=true), so there's nothing to analyze... Wink


Sage Media Server driver (beta) - bjkiller - 06-29-2010

Fonceur Wrote:The sageTCPServer debug is off (use sageTCPServer/debugOn=true), so there's nothing to analyze... Wink

Fonceur, thank you for the prompt answer.
i did not installed sageTCPServer, i thought this is basic functionality.
Do I need to install sageTCPServer to monitor WindowsMode field?


Sage Media Server driver (beta) - Fonceur - 06-30-2010

bjkiller Wrote:i did not installed sageTCPServer, i thought this is basic functionality.
Do I need to install sageTCPServer to monitor WindowsMode field?
Well, if you didn't install it, then the CQC driver won't connect and you won't get anything out of the driver... That's kinda like trying to use a car with no fuel..


Sage Media Server driver (beta) - bjkiller - 06-30-2010

Fonceur Wrote:Well, if you didn't install it, then the CQC driver won't connect and you won't get anything out of the driver... That's kinda like trying to use a car with no fuel..
my mistake, i have it, but some oldest version, i just upgraded, i will update you if there any issue. thank you.