Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community
5.5 Beta Discussions Thread - Printable Version

+- Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community (https://www.charmedquark.com/vb_forums)
+-- Forum: General Discussion (https://www.charmedquark.com/vb_forums/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Beta Discussions (https://www.charmedquark.com/vb_forums/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: 5.5 Beta Discussions Thread (/showthread.php?tid=10858)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - Dean Roddey - 12-23-2019

No, I'm testing it now. I might get it up tonight. If not, then tomorrow during the day.


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - Dean Roddey - 12-24-2019

OK, give 908 a try. It should be considerably better.


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - gReatAutomation - 12-24-2019

Thanks Dean Smile


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - gReatAutomation - 12-27-2019

Same issue Dean. GC-100's and SONOS do not work.

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-44-54.jpg]

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-45-26.jpg]

I even tried reloading one of the GC-100's

[Image: Screen-Shot-2019-12-27-at-11-44-20.jpg]


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - Dean Roddey - 12-28-2019

Weird. Oh, wait, on the GC-100 I thought you meant the issue was accessing the serial ports, so that's what I went back and tested. But you mean the actual GC-100 driver. Let me see what's going on with that.

The UPnP I figured out last night. It was an issue not with UPnP per se but the finder mechanism. When the driver comes up it tries to locate the device it's configured for and that had an issue.

There's another issue reported as well. I'm going to try to get a drop out tonight hopefully with the outstanding issues fixed.


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - gReatAutomation - 01-07-2020

Drop 910 kills the SMS driver and the ZWave driver...

[Image: Screen-Shot-2020-01-07-at-14-16-01.jpg]

[Image: Screen-Shot-2020-01-07-at-14-16-28.jpg]


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - simplextech - 01-07-2020

Yeah Dean saw that last night after posting it. I think he plans to fix it today? I think. The ISY fix is almost perfect though. Once the Z-Wave is working again I can start adding devices. I have a shipment of new devices from Zooz coming to test for ISY integration I'm thinking I'll include them and provide the info to Dean for them as well. Be one of the first few controllers to support the new Zooz devices? Smile


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - simplextech - 01-07-2020

@Dean thanks for adding the StelPro thermostat and the ZEN15 power plug. I have not fully tested but I did generate a quick UI for the Media stuff I was messing with and I tried to add the Thermostat and it's not showing as available?


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - simplextech - 01-11-2020

I'm getting the following errors when editing in the UI editor.

This is from resizing a screen or overlay. Entering the size or dragging.

{
CIDLib, CIDLib_RefVector.hpp.470, Failed/Bad Parms, Error: 2/0/0
4294967295 is not a valid index for the TRefVector<TElem,TIndex> object. Count=0
<CQCAdmin> CQCIntfEd_Tools2.cpp - 302

}


RE: 5.5 Beta Discussions Thread - simplextech - 01-11-2020

Going into SystemCfg to auto gen is throwing out this error and no changes can be saved. This is from a remote PC to the server.

01/11 22:55:00-DESKTOP-RETTBKJ, CQCDataSrv, CIDOrbSrvWorkThread_2
{
CIDOrb, CIDOrb_ThisFacility.cpp.563, Failed/Not Found, Error: 6503/0/0
Object '{6EBA61ABF3342112-8262C7001241EE53}2DEBCAE831DF36E9-759D118F8F1D30B6' was not found on this server
<CQCAdmin> CQCAdmin_SysCfgIntfClientProxy.cpp - 89
<CQCAdmin> CQCAdmin_MainFrameWnd2.cpp - 561

}