Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5.3.928 problem
#1
Hmm, the eventsrvr does not seem happy getting the runtime values anymore

01/11 16:47:37-HARTFORD, CQCEventSrv, EvSrvWorkerThread1
{
    CQCKit, CQCKit_ThisFacility.cpp.657, Failed/Data Format, Error: 6257/0/0
    Token expansion failed during command processing. Reason: Runtime value TEvRTV:SrcField was not available for replacement
    %(TEvRTV:SrcField)
      <CQCEventSrv> CQCEventSrv_ThisFacility.cpp - 594
      <CQCEventSrv> CQCEventSrv_ThisFacility.cpp - 369
}
01/11 16:47:37-HARTFORD, CQCEventSrv, EvSrvWorkerThread1
{
    CQCEventSrv, CQCEventSrv_ThisFacility.cpp.375, Status/App Status
    Scheduled/Triggered event '/User/RunTimers2' failed
}

RunTimers2 is only one line:
Devices::SendDrvCmd
    P1=RunTimers2
    P2=%(TEvRTV:SrcField)
    P3=%(TEvRTV:NewFldVal)
Reply
#2
Oops, I'll look at that. This should really be over in the beta section, BTW.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Ah, OK. I needed to store the path of the event now, so I changed the class that I store the triggered event info in when it's time to queue it up. But that class doesn't provide a handler to gen up a runtime values object when the action engine asks for one.

Let me figure that out...
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#4
OK, give 5.3.930 a try. That should take care of that. That's the only change from 5.3.929.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#5
I can confirm that this is fixed in 5.3.930. Thanks
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  ISY problem with CQC v4.60 ellisr63 7 3,546 10-27-2014, 02:58 PM
Last Post: ellisr63
  4.5.20 CAB question/problem of sorts SomeWhatLost 6 2,565 10-13-2014, 05:59 PM
Last Post: SomeWhatLost
  Problem with scrolling overlays pjgregory 5 3,039 12-04-2013, 12:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem loading templates from IV driver jkish 3 2,526 08-26-2010, 06:56 PM
Last Post: Dean Roddey
  cqc 3.3.9 problem loading interface pilotguy7ca 3 2,402 08-18-2010, 12:43 PM
Last Post: pilotguy7ca
  Installation Problem anogee 6 3,574 11-13-2009, 09:24 PM
Last Post: anogee
  Moniker Problem eded9698 3 2,121 10-31-2009, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey
  File Tag browser problem simon 3 2,847 07-30-2007, 10:03 AM
Last Post: Dean Roddey
  Problem with new audio player jchurley 16 6,060 05-06-2007, 01:14 PM
Last Post: jchurley
  Problem with Media repo over 2 machines rm1759 7 3,142 01-22-2007, 07:41 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)