Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
client driver error after upgrade to 4.8.1
#1
Dean,

I received a dialog after updating my development machine (not the master server) that said "The CQCServer for driver zwave was not found. The driver is being loaded with the locally cached driver configuration." What does this mean?

I did not get this on any of my other machines where I have the zwave client driver loaded.

Thanks,
-Ben
Reply
#2
It means it couldn't connect to that machine. Most likely due to name resolution issues. Run CQCNetTest from that client. It'll try to connect to all of the servers and show what address it tried to find them at. Let's see if it fails to connect to that machine.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sony Bravia driver Dean Roddey 44 7,288 04-13-2019, 04:31 PM
Last Post: Dean Roddey
  Some basic docs on the WebRIVA client Dean Roddey 2 2,471 08-07-2017, 07:19 AM
Last Post: Dean Roddey
  HTML5 client use case kfly 4 3,373 06-05-2017, 10:56 AM
Last Post: lleo
  New room config based HTML client Dean Roddey 71 35,426 03-14-2017, 07:40 PM
Last Post: lleo
  New V2 Z-Wave Leviton driver Dean Roddey 225 61,842 06-21-2015, 09:47 PM
Last Post: IVB
  Updated driver for Xantech ZPR68-10 stefand 5 4,318 05-30-2015, 09:20 AM
Last Post: dlmorgan999
  Insteon ISY V2 Driver Testing Shaky 21 11,290 03-29-2015, 12:23 PM
Last Post: Dean Roddey
  Auto generation Error dpass 6 3,325 06-15-2014, 01:22 PM
Last Post: pbohannon
  Auto-gen error finish.06 6 3,054 06-10-2014, 02:32 AM
Last Post: finish.06
  Not seeing loads (lighting) after upgrade to Beta pbohannon 4 2,418 06-09-2014, 07:26 AM
Last Post: pbohannon

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)