Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiosk Error: "No CQC System ID was set"
#1
I'm trying to get an Interface Viewer working in Kiosk mode on a Windows 8.1 tablet. I had everything working (limited CQC user account, system environmentals, etc), but then I had to restore the operating system for other reasons. Now I get "Could not load environmental info. Reason=No CQC System id was set."

The IV is not on the same machine as the server, and the only components loaded on it are the Administrative Interface, the CQC command prompt, and the IV. I can login remotely using the AI so I know the connection is good, but I can't get it running in Kiosk mode because of the error above.

Any thoughts?
Reply
#2
Well, I think I solved it.

I added the System Id to both the user login environment and to the command line parameters but then I got a "waiting on CQC," so I added the master server "/NSAddr=IPaddress" to the command line shortcut as well.

I think that did the trick...though I'm a bit puzzled since I did not seem to need it before.... I suspect I don't need the SystemID in either place if the IV can find the server.
Reply
#3
The generated start menu item for the IV has both of those on it, and maybe another one or two. If they weren't there, then something was wrong with the restored version.
Dean Roddey
Software Geek Extraordinaire
Reply
#4
Thanks.

Yeah, the start menu tile or app (not sure of the windows 8 nomenclature) worked but I was playing around with a desktop shortcut as I tried things out and I didn't initially realize I needed it. All is now good.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Adding custom tiles/overlays to the auto-gen system Dean Roddey 0 78 07-01-2018, 01:31 PM
Last Post: Dean Roddey
  System Config tom 35 3,296 01-12-2018, 09:02 AM
Last Post: Dean Roddey
  Install Error []dll is missing ControlFreak 2 1,458 11-05-2017, 02:18 PM
Last Post: ControlFreak
  New HVAC System - Nest? dgage 5 1,545 05-24-2017, 11:15 AM
Last Post: dgage
  Installation Error - dll missing znelbok 1 896 04-14-2017, 01:35 PM
Last Post: Dean Roddey
  Keep system from sleeping George M 8 2,379 01-20-2017, 06:37 PM
Last Post: wuench
  itunes error every 5 seconds indygreg 3 1,083 01-03-2017, 03:45 PM
Last Post: Dean Roddey
  Installation error, missing file George M 1 1,185 10-23-2016, 04:31 PM
Last Post: Dean Roddey
  Porting Auto-Gen Music Templates to Existing System TurboSam 4 1,163 08-31-2016, 01:08 PM
Last Post: TurboSam
  "Driver ISY is registered but cannot be accessed" error? Sendero 1 938 11-08-2015, 11:06 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)