Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with scrolling overlays
#1
I am on 4_4_901 and have a template with an overlay. I have set the overlay to have a vertical colour gradient with the loaded template having a set of widgets but a transparent background.

All works fine when the template first loads, but as soon as I page scroll, the overlay background is displaced to the right and downwards, leaving black space behind. I can scroll left and right thereafter and all works except that the graduated background remains out of place until the overlay is re-loaded. Is this a coordinate drawing problem?

PJG
Reply
#2
I'm sure that's probably it, that the scrolling, which has to include the background, is getting it slightly off. How far off is it, like a pixel or something like that? I've done more work since then and I don't think it will still happen, but let me know after .902 if you see it again.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
Relative to the origin of the overlay in the top left hand corner, the redrawn graduated background is some 205 pixels to the right and 356 pixels down.

PJG
Reply
#4
I'm pretty sure that's something that has already been fixed in the current working code for .902 since I don't see anything like that, and it would be pretty obvious being that far off.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#5
Dean Roddey Wrote:I'm pretty sure that's something that has already been fixed in the current working code for .902 since I don't see anything like that, and it would be pretty obvious being that far off.

Have posted .902 yet as I cannot see it at the start of the 5.0 release thread?

PJG
Reply
#6
No, .902 is a big one that's really taking a significant step forward, so it might be a couple weeks yet before it's ready. Just this one drop is maybe half of what 4.5 is going to be.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  5.3.928 problem rbroders 4 666 01-12-2019, 02:16 PM
Last Post: rbroders
  ISY problem with CQC v4.60 ellisr63 7 3,656 10-27-2014, 02:58 PM
Last Post: ellisr63
  4.5.20 CAB question/problem of sorts SomeWhatLost 6 2,644 10-13-2014, 05:59 PM
Last Post: SomeWhatLost
  Problem loading templates from IV driver jkish 3 2,612 08-26-2010, 06:56 PM
Last Post: Dean Roddey
  cqc 3.3.9 problem loading interface pilotguy7ca 3 2,481 08-18-2010, 12:43 PM
Last Post: pilotguy7ca
  Installation Problem anogee 6 3,663 11-13-2009, 09:24 PM
Last Post: anogee
  Moniker Problem eded9698 3 2,185 10-31-2009, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey
  File Tag browser problem simon 3 2,933 07-30-2007, 10:03 AM
Last Post: Dean Roddey
  Problem with new audio player jchurley 16 6,242 05-06-2007, 01:14 PM
Last Post: jchurley
  Problem with Media repo over 2 machines rm1759 7 3,254 01-22-2007, 07:41 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)