Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cqc 3.3.9 problem loading interface
#1
I just upgraded to the latest beta and from the master server if I try to open the admin interface nothing happens. CQCClient.exe shows up briefly in the task manager but then nothing. The Template Interface Viewer and Editor also do the same thing on the server as well as clients. I can open the CDLIB monitor and I PDL driver development program.

Any Ideas?
Reply
#2
Are you sure you upgraded all machines?
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#3
I have upgraded on all the machines, but I just checked and I can use the admin interface and interface viewer on one of the machines, but not the master server? Should I re-install?
Reply
#4
I just figured it out...I was using shortcuts from my desktop and now tried from the start-menu and it work on the master server...I didn't realize I needed to update them...
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  5.3.928 problem rbroders 4 576 01-12-2019, 02:16 PM
Last Post: rbroders
  System Config Interface need DaveB 5 3,632 04-12-2017, 02:29 AM
Last Post: DaveB
  ISY problem with CQC v4.60 ellisr63 7 3,556 10-27-2014, 02:58 PM
Last Post: ellisr63
  4.5.20 CAB question/problem of sorts SomeWhatLost 6 2,570 10-13-2014, 05:59 PM
Last Post: SomeWhatLost
  Auto-Generated Interface questions DaveB 40 15,351 08-16-2014, 03:29 PM
Last Post: DaveB
  Problem with scrolling overlays pjgregory 5 3,047 12-04-2013, 12:21 PM
Last Post: Dean Roddey
  Problem loading templates from IV driver jkish 3 2,530 08-26-2010, 06:56 PM
Last Post: Dean Roddey
  Installation Problem anogee 6 3,584 11-13-2009, 09:24 PM
Last Post: anogee
  Moniker Problem eded9698 3 2,125 10-31-2009, 10:00 AM
Last Post: Dean Roddey
  An error occured while loading persistent state SomeWhatLost 3 1,906 03-01-2009, 05:56 AM
Last Post: SomeWhatLost

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)