Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Official 2.2 beta thread
#1
Use this thread for 2.2 beta comments and issues.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
#2
FYI - i am in rewiring hell, and will not be able to play with this for several days. Unless tomorrow/Friday are great days and i finish early, in which case i'm getting drunk and will need a few more days to recover.
------------------------------------
Some of my devices: Sonos, Aeotec zWave, Nest, Rain8Net, Various H/T
What's next: CQC-Voice, Brultech GEM
My vlogs: https://www.youtube.com/c/IVBsHomeAutomation
#3
Never try to operate a beta while intoxicated. Friends don't let friends drink and automate.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
#4
Quote:--------------------------------------------------------------------------------

FYI - i am in rewiring hell, and will not be able to play with this for several days. Unless tomorrow/Friday are great days and i finish early, in which case i'm getting drunk and will need a few more days to recover.

IVB, That is just too funny. Have a great week!!!
#5
Not sure if it has to do with the upgrade or not but I lost my CQC Media repo driver. I was able to add it again but when I opened it from the Repo Manager I got this:

Error Dump
azurel,MediaRepoMgr,MainThread
(CIDLib,CIDLib_BinInStream.cpp.162,API Failed-Data Format,3370-0-0)
The value read in (0) was not a valid stream marker
#6
I'm probably missing something completely obvious but how do you import your DVD Profiler database into the CQC Repo? I don't see anything added in the repo to allow for this...

Thanks,
Steve
#7
Maybe I'll stop soon...in the new interface editor, when you load a template the scroll bar isn't active until you resize the window.
#8
Dean,
Just tried the upgrade. Same issue as one of the previous betas for 2.x. None of the loaded IR files came across. Both blast and receive are blank.
Les
#9
Quote:I'm probably missing something completely obvious but how do you import your DVD Profiler database into the CQC Repo? I don't see anything added in the repo to allow for this...

Oops, I forgot to include that program. Sorry about that. I'll get it into the next drop.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
#10
Quote:Not sure if it has to do with the upgrade or not but I lost my CQC Media repo driver. I was able to add it again but when I opened it from the Repo Manager I got this:


If you are on a multi-machine system, did you upgrade them all?
Dean Roddey
Explorans limites defectum


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Official 5.4 Beta Discussion Thread Dean Roddey 441 40,418 06-15-2019, 02:33 AM
Last Post: Bugman
  Official 5.4 Beta Release Thread Dean Roddey 55 7,299 06-07-2019, 07:02 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.3 Beta Discussion Thread Dean Roddey 815 151,111 07-05-2018, 12:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.3 Release Thread Dean Roddey 27 7,898 07-05-2018, 12:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.2 Beta Discussion Thread Dean Roddey 244 87,586 10-14-2017, 07:57 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.2 Beta Release Thread Dean Roddey 13 8,797 10-09-2017, 06:49 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.1 Beta Discussion Thread Dean Roddey 453 196,383 05-16-2017, 03:45 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.1 Beta Release Thread Dean Roddey 28 19,444 05-12-2017, 05:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.0 Beta Discussions Dean Roddey 2,019 488,964 11-09-2016, 04:34 PM
Last Post: Dean Roddey
  Official 5.0 Beta Release Thread Dean Roddey 15 13,266 11-01-2016, 10:32 AM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)