Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alexa not working
#1
Anyone else having problems with Alexa interface.  Last night it just stopped working.  Get message "There was a problem with the requested skills response".   Anyone have any ideas?
Thanks.
Reply
#2
So if I turn off windows firewall, it works. When on, what do I need to let through for this to work ?
Reply
#3
Presumably it's the connection back to your system from AWS, so you'd need to open the HTTP or HTTPS port that you are using to connect back from there. You'd just need it on the system where the web server instance you are connecting to from AWS is running.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply
#4
Hi Dean,
It's the windows defender firewall. Perhaps stopping a program/service cqc needs. I'm using port 81 for the cqc web server, and it's forwarded from the router to the cqc server.
Reply
#5
Most likely it's stopping the incoming port 81 which AWS is using to connect back to the web server. Remember it goes out from the Echo device and comes back in to the web server. Even if it works locally, there can be different rules for local connections vs connections from the outside.
Dean Roddey
Explorans limites defectum
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  What products would give the best experience working with CQC? ghurty 11 320 01-05-2019, 08:20 PM
Last Post: ghurty
  Alexa Notifications EST 4 349 11-24-2018, 08:36 PM
Last Post: Dean Roddey
  Android and WebRIVA - working? batwater 9 855 09-30-2018, 01:44 PM
Last Post: Dean Roddey
  HTTP Get driver not working znelbok 10 1,402 08-28-2018, 10:10 AM
Last Post: Dean Roddey
  Alexa can't load configuration mattheinrich 1 619 03-24-2018, 08:45 AM
Last Post: Dean Roddey
  Alexa not working Ron Haley 6 1,280 03-03-2018, 11:49 AM
Last Post: Ron Haley
  Alexa 'Routines' Dean Roddey 3 921 12-19-2017, 09:51 AM
Last Post: potts.mike
  Username not working? jkmonroe 2 1,083 10-27-2017, 11:09 AM
Last Post: jkmonroe
  Alexa/Echo: AWS/Lambda config of myCQCHandler test fails KenC 8 2,844 09-27-2017, 07:55 PM
Last Post: Dean Roddey
  IF statement not working EST 2 1,504 03-29-2017, 03:35 AM
Last Post: EST

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)