Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with fooBarV2 driver
#1
After not using my media stuff for some time, I am trying again.  However I have found that the existing fooBarv2 drivers will no longer connect.  I just get a "Waiting for Connect" message in the Adminiistrator.  I have attached the snap file from log server, which just loops on the same message.  I am still on 5.2.1, but I don't remember what version I had when it last worked.

PJG


Attached Files
.txt   CIDLog.Txt (Size: 779 bytes / Downloads: 1)
Reply
#2
Is that with verbose logging on? It's not saying much. If the driver was already installed, then the UPnP info may have changed. Do a reconfigure on it and reselect the player again to make sure the driver has the right UPnP info.
Dean Roddey
Software Geek Extraordinaire
Reply
#3
Did the reconfigure help?
Dean Roddey
Software Geek Extraordinaire
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  "Client Side Driver Directory Could Not be Cleaned Out" TurboSam 15 377 09-27-2018, 01:43 PM
Last Post: TurboSam
  CML Driver IDE docs - where? rbroders 1 120 09-18-2018, 05:41 PM
Last Post: Dean Roddey
  Timer Driver Question kblagron 5 197 09-14-2018, 02:43 AM
Last Post: znelbok
  reset driver statistics? rbroders 9 516 09-11-2018, 07:50 PM
Last Post: Dean Roddey
  Driver Configuration w/8 prompts rbroders 1 315 09-03-2018, 09:28 PM
Last Post: Dean Roddey
  Driver info/stats rbroders 6 449 09-02-2018, 08:34 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sonos Driver zra 3 271 09-01-2018, 03:09 PM
Last Post: Dean Roddey
  HTTP Get driver not working znelbok 10 650 08-28-2018, 10:10 AM
Last Post: Dean Roddey
  Can't add fields to ElkDev driver rbroders 4 361 08-07-2018, 06:24 PM
Last Post: Dean Roddey
  Possible to copy all the name in a driver so can paste is elsewhere? ghurty 11 770 07-14-2018, 05:24 PM
Last Post: Dean Roddey

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)