Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with fooBarV2 driver
#1
After not using my media stuff for some time, I am trying again.  However I have found that the existing fooBarv2 drivers will no longer connect.  I just get a "Waiting for Connect" message in the Adminiistrator.  I have attached the snap file from log server, which just loops on the same message.  I am still on 5.2.1, but I don't remember what version I had when it last worked.

PJG


Attached Files
.txt   CIDLog.Txt (Size: 779 bytes / Downloads: 1)
Reply
#2
Is that with verbose logging on? It's not saying much. If the driver was already installed, then the UPnP info may have changed. Do a reconfigure on it and reselect the player again to make sure the driver has the right UPnP info.
Dean Roddey
Software Geek Extraordinaire
Reply
#3
Did the reconfigure help?
Dean Roddey
Software Geek Extraordinaire
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Windows 10 1803 and TTS problem Ishmael 5 137 06-13-2018, 12:33 PM
Last Post: Dean Roddey
  RCS V2 Driver kblagron 2 65 06-10-2018, 04:35 PM
Last Post: Dean Roddey
  New Z-Wave driver preview Dean Roddey 13 1,034 05-17-2018, 01:02 PM
Last Post: Dean Roddey
  Sonos Driver with Sonos Connect Amp zra 5 278 05-05-2018, 09:43 AM
Last Post: Dean Roddey
  Radio RA driver issue dogman 7 383 04-22-2018, 08:33 AM
Last Post: Dean Roddey
  Elk Driver fails Ron Haley 11 707 03-08-2018, 07:28 PM
Last Post: Ron Haley
  Nest driver disconnecting and reconnecting dogman 59 5,375 03-08-2018, 05:23 PM
Last Post: dogman
  Aeotec USB stick, existing zWave (v3) driver? IVB 3 316 03-05-2018, 08:57 PM
Last Post: znelbok
  Problem with Genre Browser pjgregory 4 386 03-02-2018, 09:34 AM
Last Post: Dean Roddey
  Problem with Jetstream Driver RichardU 16 1,076 02-27-2018, 03:05 PM
Last Post: batwater

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)