Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community
TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - Printable Version

+- Charmed Quark Systems, Ltd. - Support Forums and Community (https://www.charmedquark.com/vb_forum)
+-- Forum: General Discussion (https://www.charmedquark.com/vb_forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: CQC Support (https://www.charmedquark.com/vb_forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Thread: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" (/showthread.php?tid=10514)



TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - IVB - 02-11-2018

Hey, I created a few .sql queries that i'm running via a .cmd file, having CQC kick them off via TrayMon. Getting a max collection node count exceeded error, although the query seems to run.

I dropped it to 1 query at a time, still having it. Check out the log file.


RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - Dean Roddey - 02-11-2018

Hmmm... I don't think it has anything to do with how many queries. It looks like it's doing something that it expects to have a certain number of somethings and that is being exceeded. In this case, it's expecting a maximum of 1. I'll take a look at it.

Are you actually running the Windows command interpreter, cmd.exe? Generally you'd need to do that and pass it the command file to run, i.e. don't give it the command file directly.


RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - IVB - 02-11-2018

I'm using InvokeFile from within a CQC event, and running a .cmd file that has one line to call the .sql file.

Quote:sqlcmd -S CQCMS\CQCSQL -i P:\LongAssPath\Heart-Vivek.sql >P:\LongAsspPth\Heart-Vivek.csv



RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - Dean Roddey - 02-11-2018

OK, that should probably work. It might be worth trying it with the command processor, particularly since it has redirection involved.


RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - IVB - 02-11-2018

it does work, but it's throwing that error. Should I not use InvokeFile?


RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - Dean Roddey - 02-11-2018

There is a StartRemApp that is better for running programs. The program would be Cmd.exe and you pass the other stuff as parameters. Cmd.Exe should be in the path but you can give it the C:\Windows\System32\Cmd.exe full path if needed. None of those parameters have spaces so there shouldn't be any real complications, though I'm a little iffy on how redirection works in that case. But just pass in those parameters as is and see how that works.


RE: TrayMon: "Maximum collection node count exceeded" - Dean Roddey - 06-24-2018

I forgot to mention that I made a change that might have been related to this a number of beta drops back. Has anyone on the recent betas noticed this issue or other issues with the Tray Monitor still hanging up?